Van itt olyan, aki saját gyermeke mellé fogadott örökbe egy, a saját gyermekkel közel azonos korú (esetleg nemű) gyermeket?
Mi 5-en vagyunk edestestverek es 4-et fogadtak a szuleink.
Nalunk ugy vannak a kor kulonbsegek,hogy a verszerinti noverem es a fogadott battyam kozt 5 honap a kulonbseg. A fiatalabbik fogadott battyam es koztem 8 honap a kulonbseg , a fogadott noverem es koztem csak 8 nap a kulonbseg. A verszerinti ocsem es a fogadott hugom kozott 7 honap a kulonbseg.Es utanuk meg van ket verszerinti hugom.
En igazabol a noveremrol meg magamrol tudok legjobban nyilatkozni,koztunk van csupan csak 8 nap.
Mi mindig egy szobaba aludtunk, egy osztalyba jartunk es anya kiskorunkba eleg egyforman oltoztetett minket(ezt az egyet nem szerettuk). Mig kissebbek voltunk akkor nem igazan kedveltuk egymast, rengeteget veszekedtunk. Aztan mikor nagyobbak lettunk egesz jol kijottunk egymassal,megosztottuk egymassal a titkainkat,pasi ugyeket, falaztunk egymasnak,stb..
Most sajnos megint nem vagyunk tul joba mert nekem mar van gyerekem es most varom a masodikat,nekik meg nem jon ossze :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!