Pofátlanság volna hogyha a fogadott dokimnak megmondanám hogy mentse el ő is a számomat?
megkértem vezesse le a szülést, még a közepén járok.
én elmentettem az övét,
a dokik nem szokták a páciensükét?
mert ha elmentené tudná hogy épp ki keresi nem??
Nekem is fogadott dokim volt, egy szó nélkül elmentette a számomat. Amikor hívom, már úgy veszi fel hogy mondja xy. De szerintem nem kell megkérned, lehet őt zavarná a sok telefonszám.
3 hónapos kisfiú anyukája
igaz biztos sok betege van.
esetleg ha sokat hívom és látja a számot legfeljebb visszahív ha nem érem el.
Szia
Bár én még nem vagyok terhes sajnos :(, de az dokim elmentette a számon és van úgy hogy nem veszi fel a telefont akkor visszahív. Vagy egy példát mondjak hsg-t csinált 2 hete az osztályos nővérke elküldött haza és a doki utánam szólt telefonon hogy ő még látni szeretett volna! Szóval szerintem simán megkérheted!
Az én dokim nem mentette el a számom, de ha nem vette fel, mert dolga volt, visszahívott. Mindig azt mondta,dr. xy vagyok, volt egy nem fogadott hívásom. :)
Szóval, szerintem felesleges ilyenre kérni. Biztosan neki is van valami bevált módszere a betegei számontartására.
szerintem nem kell megkérni, mert ha akarja elmenti
minek erőszakoskodni vele? nem is értem
ki akar itt erőszakoskodni?....
én meg ezt nem értem..
de azért köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!