3 vagy 4 gyerekes Anyukáktól/szülőktől kérdezhetek?
Mennyi pénzt kapunk a gyerekek után, ill. jár -e más pénzbeli segítség a 3 vagy több gyermeket nevelő családoknak?
(Egy van, de több kicsit tervezünk :))
Köszönöm ha segítetek információval.
Szia!
Köszönöm, hogy írtál! Akkor ez gondolom úgy nagyjából mindenkire így vonatkozik aki 3 gyermeket nevel ugye?
Köszi mégegyszer, és minden jót kívánok Nektek :)
Családi pótlék van 16000/gyerek= 48000 3 gyerekre
50% étkezés suliban, oviban
ingyen tankönyv
adókedvezmény (ez a fizetéstől függ)
Az utolsónak: hát ha szerinted ennyire megéri, húzz bele te is. Azért a 3 gyereknek 3 pár csizma kell, 3 kabát télre, mindannyian esznek is és ha kisebbfajta autód van cserélheted le mert nem fog elférni a 3 gyerekülés hátul...
Az a furcsa, lányok, hogy nem veszitek figyelembe, hogy én mit írtam. Egyrészt úgy kezdtem, hogy „De jó!”, nem pedig úgy, hogy „az anyátokat” (vagy hasonló negatívat), másrészt nem írtam senkire, hogy panaszkodna a sanyarú sorsa miatt, csak annyit, hogy én azt hittem, sanyarú a sorsuk (ill. de, írtam, a saját ismerősömre, mert ő valóban panaszkodik).
Nem irigylek én senkit, megállapítás volt, valóban jónak tartom, hogy ennyi pénzt kaptok.
A másik lehurrogómnak még annyit: épeszű ember nem anyagi megfontolásból vállal gyereket, így elég rosszul hangzik a „húzz bele te is” felszólításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!