Kisgyerekes dolgozó anyukáktól kérdeznék?
Az a helyzet, hogy visszamentem dolgozni, már 3-ik hónapja. A kislányom fél éve ovis, 3 éves, egész jól megszokta, bár gyakran beteg (előfordult már minden, kötőhártyagyulladás, szájpenész, szinte állandó orrfolyás stb).
A régi munkahelyemre mentem vissza, jó fizetés, jó munkakörülmények, türhető munkatársak. De.... Olyan hibákat követek el, mint egy kezdő, elnézek dátumot, kifelejtek 1 lapot, elfelejtek leadni időben fontos dokumentumokat.
A férjem szerint nem kellett volna visszamennem, mert türelmetlen vagyok és ideges.
Magamra sem ismerek, higgadt voltam és pontos, preciz, persze szülés előtt.
Meddig fog ez igy menni? Ennyire nehezen állok át? Nem szeretném otthagyni a munkámat sem, de ha igy folytatom kirugnak, és a család az első, ami persze természetes is.
Van valaki ezzel igy?
Köszönöm, hogy irtatok.
Én is mindent felirok, minden napi teendőmet, és otthonit is. Mert annyira szórakozott és feledékeny lettem, hogy csodálkozok magamon.
Olyan büszke voltam magamra, mikor visszajöttem dolgozni, hogy mindenre emlékszem, gyorsan megtanultam azt is, ami uj dolog lett a munkámban. Mégis olyan dolgokban hibázok, mint egy kezdő. kapkodok, mindent gyorsan megakarok csinálni, még pisilni sem állok fel ahelyemről, csak amikor már nagyon kell. nem cigizek és nem kávézok, hogy ezek miatt felállhassak kicsit a gép elől, ezért valószinüleg ez is belejátszik a szórakozottságom okába.
És hát ha nem is egész nap jár az eszem a gyereken és az otthoni dolgokon, de azért már más a helyzet mint 3 éve.
És mindig van mi miatt aggódni.
remélem ezen is túlleszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!