Milyen béna ajándékot kaptatok kisgyerekes anyukáktól?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, van gyereke, mégis olyan butaságokat tud nekünk vásárolni.
Például a téli babámnak 56-os napozót (kettőt is), vagy nyáron idehozott egy téli bundás sapit, mire tél lett, nem volt jó a méret. Kaptunk 56-os farmert 3 hónaposan (amikor már a 68-ast hordta a babám, és egyébként is ilyen kemény anyagú farmer volt).
Hogy lehet, hogy gyakorló anyukaként ilyen butaságokat vesz? Nektek van ilyen ismerősötök?
2011. jan. 25. 22:14
1/8 anonim válasza:
Lehet nem is ő vette, hanem passzolja tovább.
2011. jan. 25. 22:16
2/8 A kérdező kommentje:
Neki fia van, nekem meg lányom, ő ilyesmit nem kaphatott,ezek kifejezetten lányos ruhák.
2011. jan. 25. 22:18
3/8 anonim válasza:
VAgy annyira kelekótya...
2011. jan. 25. 22:18
4/8 A kérdező kommentje:
:) az igaz :)
2011. jan. 25. 22:21
5/8 anonim válasza:
Ne is mondd, engem is sikerült felidegesíteniük egy párszor ilyen értelmetlen dolgokkal. Bár azt mondják, ajándék lónak ne nézd a fogát... De! Valószínűleg igaza van az előttem szólónak és passzolja tovább. Én nem égetném magam ilyesmivel, hogy hasznavehetetlen ajándékot adjak. Az én fiam is kapott már rózsaszín virágos zoknit, télen rugdalózót és nyáron házilag kötött pulóvert. Már ott tartok, hogy aki ilyesmit vesz rendszeresen, azt inkább nem hívom a szülinapi zsúrra, mert nekem kidobott pénz, amikor az ő születésnapjukra vennem kell valami normálisat, mi pedig nem használjuk az övékét. Ezt én nem csak meggondolatlanságnak hanem pofátlanságnak is tartom.
2011. jan. 25. 22:32
6/8 anonim válasza:
hát ez nem semmi! nem akarom megbántani a barátnődet de ennyire nem érdekli hogy tudjátok e majd használni az ajándékát? biztos nagyon akciós a napozó télen:D de akkor legalább nagyot venne belőle!
2011. jan. 25. 23:09
7/8 anonim válasza:
Szia
Nalam nem baratno hanem csaladtag vesz ilyen ajandekokat......
pl karacsonyra olyan 1 darab hasznos ajandekot kertunk mindenkitol amit az unnepek utan haza (azaz kulfoldre) is tudunk vinni repulovel.
En 26 evesen hercegnos agynemut kaptam es termeszetes az ara is rajta volt.
A lanyom egy 1.5 meteres plussmackot.....na ezt pereselje bele valaki egy nagyboronbe a ruhak melle....
ferjem munkasruhat kapott :D
Mi elore szoltunk, hogy nem kerunk semmi a gyereknek meg porszivos orszivot kertunk.
2011. jan. 26. 13:09
8/8 anonim válasza:
anyósomtól, aki mellesleg velünk él, látja mire van szükség, egy csomó olyan ruhát, sapkát kapunk rendszeresen, amit valószinüleg sose fog használni a lányom, mert nyárára nőne oda h jók legyenek, akkor meg nem fog kelleni bakancs, bundás kabát meg sapka. van v 3 ilyen kabát, és vagy 10 sapka-sál szett, tegnap kaptuk az utolsót, mondtam h több nem kell, mert előre 5 évre bevásárolt. meg van ami nagyon gagyi, mert minőséget nem nézi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!