Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azoktól az anyukáktól kérdezné...

Azoktól az anyukáktól kérdeznék, akik sok colat ittak a várandósságuk alatt (? )

Figyelt kérdés
Milyenek a gyermekeitek fogai? Olvastam, hogy már a pocakban tönkreteheti a fogcsirákat. Mennyire valós információ ez?

2014. febr. 18. 18:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
0%
Én ezen csak nevetek!!:) de köszi a linket!! 14hkm
2014. febr. 18. 20:25
 22/38 anonim ***** válasza:
nézz körül a boltokban is aztán nevess
2014. febr. 18. 22:09
 23/38 anonim ***** válasza:

inkább az a nevetséges,hogy kiírogatod hogy 14hkm és a gyerekneveléses témakörökben osztod az észt,és norbi a

update-es vackokkal tömöd magad és a gyereked

2014. febr. 18. 22:12
 24/38 anonim ***** válasza:
14 hkm véletlenül nem Tímea a neved? :)
2014. febr. 18. 22:18
 25/38 anonim ***** válasza:
Nem Timea vagyok!! És igen is szét nézek a boltba!!!és inkább eszek ilyen kajákat mint a többi szepetet!!én nem osztom az észt csak felhìvtam az aszparnámra a figyelmet!!!de mindenki az eszi amire van pénze!! :) 14 hkm :) Ja és rengeteg kismama ezen a szar kaján él :) :D
2014. febr. 18. 23:23
 26/38 anonim ***** válasza:
•szemetett
2014. febr. 18. 23:24
 27/38 anonim ***** válasza:
Ja és gyerekvállalás témakörben vagyün a kérdés meg baba varással kapcsolatos nem neveléssel!:)
2014. febr. 18. 23:28
 28/38 anonim ***** válasza:
de bizony már láttalak gyereknevelésről szóló kérdéseknél elég soknál azért is írtam,képzeld van pénzem egészséges kaját venni,akinek meg esze sincs az eszi az update szemetet,ami tele van pótlószerekkel egyéb mesterséges vackokkal,egy cola egészségesebb hidd el nekem mint bármelyik update vacak
2014. febr. 19. 09:00
 29/38 anonim ***** válasza:
Bizony hogy nem Timi vagyok!!!! Keresztnevem A betűvel kezdődik!!!:) Mellesleg hogy nekünk nem telne egységes kajára ?? Havi 800 ezer forintos keresetnél :) Érdekes is lenne!!Amúgy olvas utána mit is takar az update!!!! Mellesleg képzeld rendelem a teletáltól egész napra vacsit stb.... [link] :) További szép napot!!Részemről a téma lezárva mindenki azt a szart eszi amit akar!! :) 14hkm :) :)
2014. febr. 19. 09:23
 30/38 anonim ***** válasza:
* vacsit, ebédet, reggelit stb .....
2014. febr. 19. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!