Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azoktól az anyukáktól kérdezné...

Azoktól az anyukáktól kérdeznék, akik sok colat ittak a várandósságuk alatt (? )

Figyelt kérdés
Milyenek a gyermekeitek fogai? Olvastam, hogy már a pocakban tönkreteheti a fogcsirákat. Mennyire valós információ ez?

2014. febr. 18. 18:51
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
51%
Jók a fogaik. Én sajnos minden terhesség alatt kívántam a kólát, illatve terhesség elején hányinger csillapítására is ezt használtam.
2014. febr. 18. 18:52
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem valós.
2014. febr. 18. 18:54
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez micsoda butaság? Ha belegondolsz hogy a fog hogyan romlik el, hogyan gondolod hogy a várandóssàg alatt bármit is csinálsz köze van az embrió fogai épségéhez?
2014. febr. 18. 18:59
 4/38 anonim ***** válasza:
42%
Én inkább a te fogaidért aggódnék.. De van cukormentes kóla is. Igyál olyat!
2014. febr. 18. 19:01
 5/38 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam, egyébként emiatt a kérdés miatt írtam ki, amit az utolsó válaszoló írt hozzá:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2014. febr. 18. 19:01
 6/38 anonim ***** válasza:
64%
már 10 éves a fiam, hibátlan a fogsora pedig sajnos betegesen kívántam a kólát...se előtte se utána...
2014. febr. 18. 19:09
 7/38 anonim ***** válasza:
49%
a cukormentes kóla ezerszer károsabb,tehát ez nagyon vacak ötlet.Semmi baja a fiam fogainak,pedig sokszor ittam a doki ajánlotta mert sokat lettem rosszul alacsony volt a vércukorszintem
2014. febr. 18. 19:10
 8/38 anonim ***** válasza:
56%

"A normális csontképződést mind a koffein, mind a foszforsav kártékonyan befolyásolja. Az előbbi a mineralizációt és az osteoblast differenciálódást gátolja, az utóbbi a normális Ca/P arányt bontja meg, nem utolsósorban a koffeinnek is köszönhetően, amely a kalciumionokat a csontból kihajtja."

Bővebben a tanulmány: [link]

2014. febr. 18. 19:12
 9/38 anonim ***** válasza:
79%
Elsősorban nem a fogazatát szedi szét a magzatnak (méhen kívül is fejlődik), hanem a csontrendszere indul hátránnyal a születésnél. Ezt később visszapótolhatja, de nehéz bizonyítani, hogy középkori vagy időskori csontritkulást mennyiben indukál a magzati kálciumdeficit.
2014. febr. 18. 19:13
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen szedi az ember a vitamint akkor semmi baja nem lesz a gyereknek,se az anyukának.
2014. febr. 18. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!