Ti is falra másztok az ilyen anyukáktól?
Amikor valaki annyira surmó, hogy ahelyett, hogy kidobná a gyereke agyonhasznált cumisüvegét, ütött-kopott cipőjét felteszi a netre árulni. Komolyan még használt cumit is láttam!
És totál igaza van annak aki azt mondta, hogy a Next cuccok turis cuccok!Ki nem álhatom pfff.
Szerintem azon kellene elgondolkozni, hogy nyilván tudja, hogy ezek használt cuccok, de miért teszi fel a netre? Pénzért.
Ha megnézed, nem olyan anyukák pakolják fel a gyerek kinőtt holmijait, akik megtehetik, hogy minden héten egy vadonatújat vesznek a saját gyereküknek.
Nem kellene rajta felhúznod magad. Örülj, hogy te nem szorulsz rá, hogy mindened eladd, amit éppen nem használsz!
2.nak igaza van...amúgy meg szerintem a jó minőségű cumit/cumisüveget szemtelenül drágán adják és gyakorlatilag egy kifőzés után már "sterilként" használható.
Első gyerekem születése után nem tudtam szoptatni és míg nem hoztak be nekem bimbóvédőt(csak azzal ment) a csecsemősök adtak a "közösből".Persze le volt fertőtlenítve de választhattam,hogy nem szoptatok,vagy használom azt,amit már más is használt...:/ vannak azért patt helyzetek...
Amúgy nem értem mit vagy ezen fennakadva...senki sem kényszerít,hogy megvedd!
Nem.
Nagyon sajnállak, hogy ilyenen fennakadsz, valamint azért is, mert címke és nem minőség alapján ítéled meg a dolgokat. Ez sokat elmond a személyiséged "mélységéről".
Értem én, hogy te ilyen rongyrázós fruska lehetsz... Egyszer amikor egy hasonló kaliberű nővel szembenállnál mint én, és ezt elnesélnéd....:-)
Használt cumi még rendben. De a NEXT cuccok mióta turisok? És ha turiból is veszek ruhát na akkor mi van?
Ilyeneken kiakadsz...VELED van súlyos probléma, nem azokkal akik árulják!
Gondolom a férjed/barátod is unja a jó ötleteidet.... Azért duzzogsz itt....
nekem egy dolog nem tetszik, mikor meghírdeti, hogy szuper, hatalmas ruhacsomag, 50db-os...
és nézem a képeket, van benne 15 bugyi meg 20 zokni és pár nadrág, póló.
az ára persze úgy van kalkulálva mint ha az összes rendes ruha lenne. szóval nem értem mi értelme, mert használt bugyit nyilván senki nem ad a gyerekére és végképp nem vesz 300.-/darab áron azért, hogy kidobja...
En innen rendelem a next ruhakat: [link] . Ez nem turis, szerintem egesz jo minoseg.
Kerdesedre visszaterve, en nem maszom fol ilyesmitol a falra, mi kozom hozza?? Folrakta, o dolga, gondolom, nem lesz vevoje. Nem foglalkozom ilyen dolgokkal, tok idegen ember, semmi kozom, mit akar eladni.
Azt hiszem értem a turis részét a dolognak..szóval úgy érted,hogy az a bosszantó,ha látod,hogy kb. egy turiból vásárolt holmiért próbálnak egyesek csillagászati összegeket kérni és azért a holmikért,amik márkásak,de lelakott állapotban vannak!?
Én tudok ettől aludni :)de igazad van,ezektől én is felvonom a szemöldököm.
Semmi baj a turis cuccokkal,addig ,amig nem akarnak hülyének nézni és eladni nekem horribilis összegért!
Viszont ott van az is,hogy nem kell megvenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!