Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti is falra másztok az ilyen...

Ti is falra másztok az ilyen anyukáktól?

Figyelt kérdés

Amikor valaki annyira surmó, hogy ahelyett, hogy kidobná a gyereke agyonhasznált cumisüvegét, ütött-kopott cipőjét felteszi a netre árulni. Komolyan még használt cumit is láttam!

És totál igaza van annak aki azt mondta, hogy a Next cuccok turis cuccok!Ki nem álhatom pfff.

2014. febr. 5. 21:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

Nézek egyet, hogy ez mi a szent sz...r, de lépek is tovább. Ilyen miatt nem éri meg, hogy felidegesítsem magam.

Vagy nagy szüksége van arra a pár forintra, vagy csak olyan sóher, nem tudom, de az ő baja. Nem kényszerít senki, hogy megvegyem.

2014. febr. 6. 01:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem erdekel.

Ha olyan hirdetest latok ami szamomra nem ekdvezo se arban, se minosegben akkor tovabb megyek es ennyi. Nem kezdek panaszlevelezni senkivel h mekkora suttyo, soher h lehet ilyet, ilyen aron eladni.

Meg mibol gondolod ha next-es cuccot is ad el h o 200Ft-ert turizta??? Lehet am rendes boltban is venni. Turiban is eleg elerheto marka de sima boltokban is.

Mondok egy peldat. Sokszor latom Rubint Reka oldalan h a gyerekeknek szinte csak a next uzletekepben vasarol. Gondolom marhara ra van szorulva a turis next cuccokra. Es valoban sokan vasarolnak rendes uzletekben.

Tenyleg unalmas lehet az eleted ha ilyeneken te felbosszantod magad, de tenyleg.

Ja es szepen le lett mindenki pontozva ugy latom amiert nem idnit haborut egy ikyen hatalmas problema miatt.

Ha ennyire felhuzod magad ilyen semi dolgokon konnyen becsavarodhatsz.

2014. febr. 6. 05:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Huu kicsit felregepeltem nem semmi hibakat utottem de bocsi telorol vagyok.
2014. febr. 6. 05:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Èn mondjuk nem nêzek ilyen hirdetèseket, de a nem mennèk falnak tőle :-) (annyi bajom van amitől igen :-) :-) :-)) de pl a lànyom tommee tippee cuccai üveg-cumi-itatò-kanàlka meg stb kb 20.000 ft volt, de sztem ez a legjobb szòval megèri....ha nem lenne rà pènzem de csak ezt fogadnà el, valoszinűleg megvennêm (kb 10 fèlèt kiprobàltunk ès tènyleg csak tommee kell neki)....

next ruhàt nem veszek mert nem talàlkoztam mèg vele boltban turiba meg nem jàrok-nem tudom mièrt mert amùgy sok ismerősöm vesz jo cuccokat ott....

ennyitől ne menj falnak :-) :-)

2014. febr. 6. 05:45
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Vannak érdekes emberek, a minap kerestem ülésmagasítót néztem Vaterán,és bababoltokban,a lényeg,hogy a legolcsóbb is jó,mert csak az étkezőbe szeretném használni,hogy fiam felérje az asztalt, nevetséges volt látni a kopott,szakadt huzatú magasítókat 1000-3000Ftért,bementem a Tescoba ahol vadiújat vettem 1500Ftért.A használt cumisüveg az gáz nagyon,az agyon használt cipő,ruha meg olyan,hogy akkor bizony ne kérjen érte sokat,mert biztos vannak olyanok akiknek hirtelen nincs másra pénze,de valami ár-érték arány nem ártana,én is tettem fel használt ruhákat,direkt kiírtam játszós fiú ruhák pl 92-110,és valami nagyon alapáram adtam meg amire licitáltak,lefényképeztem Őket,leírtam,hogy kicsit kopottabbak,se más bajuk nincsen,és elvitték 2500Ftért a 40 db ruhát.Akkor nagyon dühös vagyok ha valaki nem írja le milyen minőségű a ruha illetve hazudik róla,belefutottam egy 8dbos csomagot vettem,aztán a fele úgy ki volt nyúlva hogy 3 éves gyerekre biztos nem jó,még a 6 évesre sem,pedig játszósnak vettem csak.De azért jártam már jól is pl új ágyneműgarnitúrával,új next pizsivel stb.
2014. febr. 6. 08:54
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az semmi nallunk rokon rokonnak adta el azokat a cuccokat amiket turiban vett és majnem új áron. Aki megvette nem volt pofája nem kifizetno mert nem tudta hogy turis jo állapotban voltak de sokallotta kicsit. Aztán én hülye megláttam hogy javarészt azokat adta oda amit a turiban vettünk.(együtt jartunk turiba) és mikor mondta hogy a 15 db ruháért 7000et hagyott majdnem ottnyomtam egy seggest. Soha többet nemhoztunk tőlesemmit mert mindenen kupeckodni akart még családon belül is. Na ez a gerinctelwnség!Aki használtat vesz az nem azért veszi mert nincs jobb ötlete.

A cumik meg...hát aki finnyás (köztük én is) az perkál az újért. ennyi. A cipőlet meg azért nem veszem meg mert amelyik gyerek már jár az kitapossa és nem lesz jo a másik lábánal. De ha nagyon megszorulnék és nagyon jo állapotut találnék megvenném sztem nem gáz.De cumit inkább nem... Viszont ezen nem kell kiakadni tul kell lépni.

2014. febr. 6. 10:03
 17/18 anonim ***** válasza:
engem ez nem érdekel. Az ő dolga hogy mit ad el, még az is lehet hogy valaki örülni fog neki.Neked nem kell megvenned ha nem akarod. Én is szoktam amúgy használt ruhát venni, és totálisan nem izgat hogy mi van a cimkéjere nyomva csak ne legyen agyonhasznalt. Jatszoterre meg itthon játszósnak tökéletesek.
2014. febr. 6. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Én sem mászok ettől falnak!

Valakinek ennyire szüksége van pénzre...

2014. febr. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!