A spórolós anyukáktól kérdeznék kettőt?
Az inox gépeket mivel takarítjátok? Nemsokára tervezünk egyet venni, de gyakorlatilag már csak ecetet használok, meg a makacs zsírfoltokhoz súrolószert.
A másik, hogy szoktatok kenyeret fagyasztani? Nekünk nagyon leesett a kenyér fogyasztásunk. Én sütöm, de negyed kg miatt nem fogom begyújtani a sütőt. Ezért gondoltam, hogy sütnék egy fél kg-sat és lefagyasztanám. Sütőben olvasztjátok, vagy csak simán a szabad levegőn? Ugyan olyan marad az íze vagy hűtő ízű lesz?
inox tűzhelyünk van, sima mosogatószerrel takarítom, majd ablaktisztítóval (clin- citromos) áttörlöm. A szivacsnál vigyázz, hogy csak a szivacsos résszel törölj, mert különben karcos lesz.
Szeletelve tárolom a kenyeret, 1 zacsiba 5 szelet, ennyi az egyszeri fogyasztásunk. Majd szabadon hagyom, általában 2 óra alatt teljesen felenged, és fogyasztható is. Más módszert én még nem próbáltam rá.
Nálam mindig van a fagyasztóban kenyér.
Kiveszem, és felenged magától. Ha sürgősen kell, akkor mikróba teszem. Ja, és szeletelve fagyasztom.
Ha beleteszed zacsiba, akkor nem veszi át a hűtő szagát. És nem mondanád meg, hogy fagyasztva volt.
Nekünk sok dolog inox, és a jó minöségüek nem kopnak meg semmilyen súrolástól sem, és nem karcosodnak, max ha késsel neki esnél.
Èn a DM-ben veszek egyszer használatos nedves törlökendöt ezek alkoholosak és mindent lehoznak, a szürke felületek teljesen cseppmentesre lehet törölni vele, és a zsiros foltokat odaszáradt, dolgokat is leveszi.
Kenyeret mi úgy vesszük mindig félkilóst és felét elfagyasztjuk. Èn szeleteltetem (nálunk lehet), és úgy fagyasztom le zacsiba. Kb 1 óra kell sima levegön kiolvasztani. De ha este esztek belöle érdmees már délben kivenni. Mikor elutaztunk a gyerekkel, és férjem egyedül maradt, akkor 2 szeletesével fagyasztottam le és minden reggel kivett egy csomagot magának.
Szerintem arra. Az egyik aloe veras aztán van kék meg citromos. Szinte mindig a kéket veszem, de szerintem a hatásuk között nincs külömbség.
Ez mindent leszed. Mindent ezzel takarítok. wc-t pl heti 1-2x ezzel törlöm át, a csapot is, meg mindent. aztán csak 1-2 heti alkalommal fujkodom a wc-t be.
Gyerekek mellett nagyon hasznos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!