Ki, hogy neveli 6 év körüli gyermekét? Miket csinál amitől a falra másztok?
Figyelt kérdés
6 éves a kislányom kikészít.vissza beszél pofátlan az idegeimre megy.nem birok vele egyáltalán.2012. máj. 18. 20:22
1/2 anonim válasza:
Olyan, amilyenre nevelted. De sosem késő. Nézz utána, hogy kell tekintélyt kivívni, határokat felállítani, mert csak rosszabb lesz.
2/2 anonim válasza:
6 éves a lányom.Nagyon aranyos,kedves,jószívű kislány,mindenki szereti.De az óvónénit és engem is nagyon zavar hogy állandó szóf@sása van,nagyon fárasztó tud lenni hosszú távon,nagyon hangosan is beszél.Szerencsére vissza nem beszél(még)ha volt is enyhébb beszólás én azonnal helyre teszem,azonnal bocsánatot kér.A másik hogy ovi után állandóan hozzánk hívogatja játszani az ovis társait,és már a szülőket is zaklatja ezzel,ha nem vagyok ott.Elmondtam neki hogy oké hogy 1x-1x eljön valaki de ne csináljunk már rendszert ebből,játszanak az oviban egész nap.Erre a hátam mögött próbálkozik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!