Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valakinek cserélték már el a...

Valakinek cserélték már el a gyermekét a korházban? Tehát h más gyereket attak neki oda nem a sajátját és kiderült.

Figyelt kérdés
gyerek,gyermek,korház,korházban ,elcserélték,kiderült

2012. máj. 17. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Az a durva hogy ezt nem is olyan egyszerű megtudni! Mert mostanság már a gyerek vércsoportját nem is nézik(csak ha az anya RH negatív).

Persze lehet hogy egyezik a vércsoport az elcserélt gyerekkel,de akkor is csak később jössz rá,hogy nem hasonlít egyik szülőre sem.

2012. máj. 17. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
A vércsoport sem ad egyértelmű választ.Én 0+ vagyok,a férjem A+,a fiam 0- lett.A legritkább vércsoport,anyósomnak van ilyen.A kórházban mi is csak néztünk(mert csináltak még vércsoport vizsgálatot ez 2 éve volt)a doki előre bocsájtotta a férjemnek hogy nehogy rosszat gondoljon.(volt már ebből máshol családi perpatvar)ez genetika.
2012. máj. 17. 17:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem ad,ezért is írtam hogy csak később kezdi el a szülő sejteni hogy valami nem stimmel. Mert az a gyerek igen csak máshogy néz ki mint ők vagy a rokonság!
2012. máj. 17. 18:01
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Én room in-ben voltam mindkétszer, de fürdetésre be kellett a csecsemőt adni a nővérszobába, és ha kész voltak, visszatolták az ágyhoz. A kislányom helyett egyszer egy *genetikailag hiperpigmentált* kisfiút hoztak vissza és hagytak az ágyam mellett, holott a kiskocsikon ott figyelt a karton, amin szerepelt, hogy anyuka melyik kórterem hányas ágyán fekszik... sem a terem, sem az ágy nem stimmelt, szegény nagyon sírt mikor visszaértem (pont lementem lezuhanyozni addig mg nincs velem a babám), kivettem kicsit megdajkáltam míg megnyugodott aztán vittem vissza a csecsemősökhöz... (az enyémet még akkor el se kezdték fürdetni) XD 3 napig ezen röhögtek a szobatársaim, hogy lehet majd hazaviszek egy porcelánbőrű aranyhajú kislányt, meg egy szurkos kis petit (gyönyörű kisfiú volt egyébként, egyem a kis szívét Kanalas Kevinkének...).
2012. máj. 17. 20:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm mesélte, hogy ezelőtt több mint 30 évvel a kórházban kihozták szoptatásra a gyerekét, de ő visszaküldte, hogy ez nem az övé, mert nem hájas a nyaka. :) Persze később az is kiderült volna, hogy lányt kapott a fiú helyett.
2012. máj. 18. 09:45
 6/8 A kérdező kommentje:
és hogy lehet figyelemmelkisérnii??Pl a férjem elküldhetem a babával mikor fürdetik meg elviszik?
2012. máj. 18. 18:44
 7/8 anonim ***** válasza:

velem rosszabb volt igaz nem pont a téma.

szülés közben a köldökzsinór 2*a nyakán volt bevérzett a fejecskéje meg mindene,korom fekete volt a bébi

mikor hozták ki szopizni a nővér kezében volt még egy baba világos bőrrel én meg az bámultam hogy az az enyém!!!

persze nem szóltam de rettentő szarul éreztem magam hogy még meg sem ismerem de hát nem számítottam rá hogy mi történik velünk.

azóta már kivilágosodott a lelkem :)

2012. máj. 19. 16:20
 8/8 A kérdező kommentje:
jajj eggyem meeeeeg:((
2012. máj. 19. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!