Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azoktól az anyukáktól kérdezné...

Azoktól az anyukáktól kérdeznék, akik sok colat ittak a várandósságuk alatt (? )

Figyelt kérdés
Milyenek a gyermekeitek fogai? Olvastam, hogy már a pocakban tönkreteheti a fogcsirákat. Mennyire valós információ ez?

2014. febr. 18. 18:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Én az aszpartám miatt aggódnék nem a cukor miatt!! 14hkm
2014. febr. 18. 19:36
 12/38 anonim ***** válasza:

Csak hiába szedsz valamit, ha egy másik anyag a felszívódását, beépülését gátolja... így kvázi "melléöntöd".

Másrészt megfelelő táplálkozás mellett felesleges bármilyen mesterséges vitamin, ásványi anyag bevitele (folsav kivétel, azt nem lehet ilyenkor elegendő mennyiségben bevinni táplálékkal).

2014. febr. 18. 19:36
 13/38 anonim ***** válasza:

Nos én természetes vitamint szedtem,nem valami mesterséges kemikáliát ami nem használ és a kóla nem gátol semmit hanem kivonja a kálciumot tehát a pótolod a kálciumot semmi bajod nem lesz ráadásul nagyon nagy mennyiséget kell ahhoz inni,hogy káros legyen.

Mellékesen az aszpartam a light és a zero colában van,ugyanis az egy édesítő, az update ételek nagyrészében is az van.A sima colában cukor van.

2014. febr. 18. 19:41
 14/38 anonim ***** válasza:
Nem igaz nézd meg a sima kólában is benne van!!a Norbi update ételekre gondolsz?? 14hkm ??
2014. febr. 18. 19:47
 15/38 anonim ***** válasza:
nincs benne legalábbis a coca colában,és igen a norbi updatere
2014. febr. 18. 19:48
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes én szinte Norbi termékeken élek de még egyik címkén sem láttam feltüntetve?? De most megkérdezem!!!14hkm
2014. febr. 18. 19:51
 17/38 anonim ***** válasza:
Én láttam pedig életbe nem ennék 1dbt sem azokból a vackokból,csak karestem a múltkor gyümölcslevet és volt norbis is persze hátulján ott volt az aszpartám
2014. febr. 18. 19:55
 18/38 anonim ***** válasza:
0%
Hol lehet kapni olyan norbis gyümölcslevest? Mert én még nem találkoztam vele!amúgy most néztem át az itthon fellelhető összes Norbis termékeket és egyikben sincs aszpartám :) amúgy inkább eszem ezt a vackot mint sem ha fehér agyon felfújt termékeket!!14hkm
2014. febr. 18. 20:11
 19/38 anonim ***** válasza:

[link]

Ja, annyira jók és megbízhatók a termékei, hogy már szanaszét büntette a GVH a fogyasztók megtévesztése és tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt...

2014. febr. 18. 20:18
 20/38 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem aszpartammal édesítenek, pl előttem van egy updates tejcsoki és ebben sincs, eritritet és szukralózt van! A másik meg a stevia amivel édesítenek.
2014. febr. 18. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!