Örökletes, egész testet megnyomorító betegséggel gyereket vállalni mennyire etikus? Mit képzelnek az ilyen emberek?
Nehéz kérdés...értem amit írsz,de meg lehet érteni a nőnek is az anyaság iránti vágyát.De mondjuk akkor örökbe is fogadhatott volna egy gyereket...
jaj nem tudom,meg szerintem nem is szabad ítélkezni,mert nem tudjuk kiben mi zajlik le...
És a lány hogy áll az anyjához??jó a kapcsolatuk?ő is szeretne gyereket?
Szerintem is őrültség így gyereket vállalni.
De egyeseknek ha bekattan a biológiai óra....
Láttam már sajnos sok hasonlót. Vagy ugyan így nagy betegen, vagy mély szegénységben, vagy amikor az "apuka" leköpi az "anyukát", hogy neki akkor sem kell a gyerek, ezt meg is mondta már a kapcsolat elején. Olyan nőt is láttam aki el itta az abortusz árát.....
Nem bírom megérteni én sem. (Nyugodtan le lehet pontozni, nem érdekel.)
Ha tudnám, hogy ilyesmi bajom van, inkább össze omlanék, de akkor sem vállalnék gyereket, csak azért, hogy a saját ösztöneimnek eleget tegyek. Hisz ott van még az örökbe fogadás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!