Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan aki a 4D babamozira...

Van olyan aki a 4D babamozira az egész családot vitte?

Figyelt kérdés
jönnének a szüleim meg a férjem... lehetséges?
2013. okt. 17. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze lehetséges, az megy be veled aki akar.

Mi csak ketten voltunk a férjemmel, nagyon meghitt volt. A többiek meg megnézték otthon dvd-ről.

2013. okt. 17. 10:26
 2/9 anonim ***** válasza:

mi is csak ketten voltunk a férjemmel, a család itthon nézte meg a dvd-n, amit kaptunk.

én nem szerettem volna, ha más is bejön, de pont előttünk mentek be így, mint ti (leendő szülők, nagyszülők, meg két kisgyerek)

2013. okt. 17. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Sztem semmi értelme.....dvdt ugyis kaptok. És a legtöbb helyen nem tul nagy a rendelő.
2013. okt. 17. 10:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, mi. Férjem, nagyszülők (3) és a keresztanyám. Nagy élmény volt nekik, egész más volt, hogy látták, éppen akkor mit csinál a baba, mint dvd-ről. Én előtte felhívtam a rendelőt és megkérdeztem jöhetnek-e.
2013. okt. 17. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:
mi már voltunk csak kettesbe, és most élményt szeretnék a szülőknek is
2013. okt. 17. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi is pont így voltunk. 22 hetesen kettesben voltunk, 30 hetesen pedig családostól. Mindenki teljesen elolvadt, mikor a fiunk elmosolyodott. Utolsó válaszoló vagyok.
2013. okt. 17. 13:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszi
2013. okt. 17. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
babamozi uristen...mennyi hulye van a vilagon, jezusom
2014. jan. 11. 21:11
 9/9 A kérdező kommentje:
milrt hülye??? mert 4d-ben megnézi a babáját??
2014. jan. 12. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!