Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szaranya aki majdnem egész...

Szaranya aki majdnem egész nap fb-ozik?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
kevés az info az itálkezéshez. Elszöris attól hogyha azt látid hogy ott a zöld pont a neve melett még nem biztos hogy ott is ül a gép mellett. van hogy enkem is ugymarad egyész nap belépve.
2013. szept. 23. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Pl. nekem is volt, hogy néha non-stop fent voltam, pl. azért mert szinte folyamatosan szoptattam.

Most is sokat vagyok fent, mert ránézni 2-3 perc, és kikapcsol. Addig elvan magában a gyerek!

2013. szept. 23. 16:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Tényleg jó lenne pontosítani a kérdést.

Én is egész nap be vagyok jelentkezve, mert megy a gép, zenét hallgatunk és táncolunk vagy sorozatot nézek.

De ezer oka lehet: gyerek már bölcsiben de anyuka még szabadságon (mint én most); gyerek nagyszülőknél; gyerek beteg és sokat alszik; gyerek egész éjjel ébren volt és nappal alszik stb.

2013. szept. 23. 16:28
 4/9 A kérdező kommentje:
A kérdést azért raktam ki, mert elég sokan kérdezték tőlem hogy miért vagyok fent olyan sokat. 3 gyerekem van, a legkisebb még csecsemő. Szinte egész nap be vagyok jelentkezve, de én sem ülök ott csak közbe rápillantok. Nem értem mi baj van ezzel...
2013. szept. 23. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem de totál időpocsékolás.
2013. szept. 23. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:

A kérdés rosszul van feltéve az esetedben. Aki egész nap fb-zik,az igen,az! De akinél csak be van kapcsolva...

Azért látszik,ha teszel ki valamit a fac-en. Én is térülök,fordulok,ha egy fél percem van,rákukkantok,ha szoptattam,akkor itt játszottam közben,vagy levelet írtam (tesómmal csak itt tartom a kapcsot,mivel messze lakunk egymástól- Anyuval heti váltásban hívjuk egymást)már most nem tudom megtenni hogy a gép előtt szoptatok,mert 7 hónapos,érdeklődő a gyerkőc,inkább nem szopizik,csak a gépet lesi és nyomkodná a kalvit...és ezért inkább nem ülök olyankor a gép elé,egész nap be van kapcsolva a gép,csak én kikapcsoltam a chat-et,így senki nem tud pálcát törni felettem :-)

Üdv: 4 gyerkőcös :-)

2013. szept. 23. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
De mi a fene ilyen érdekes benne, hogy van pár perc szabadidőd már azt nézed?
2013. szept. 23. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Off hogy kell a chatet kikapcsolni?
2013. szept. 23. 18:43
 9/9 anonim ***** válasza:

off:

ott ahol felnyitod a chat-et van a kék csik jobb oldalán egy fogaskerék szerű gomb, arra rámész és ott van hogy chat kikapcsolása.Lehet választani hogy minden ismerősnek vagy csak bizonyos ismerősöknek kapcsolod ki.

on:

nem kell másokkal foglalkozni.Ha van időd miért ne lennél fent?Ha meg még okod is van rá, akkor pláne.

Én pl esti gimibe járok és van egy zárt csoportunk ahol pörög az infó a sulis dolgokról.Volt hogy már pont indultam volna amikor jött face-n az infó hogy elmarad az első két óra.de jó is hogy be voltam jelentkezve :)

2013. szept. 23. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!