Nagycsaládos anyukák! Ti a havi nagybevásárlásnál miből mennyit vesztek, hogy ha egész hónapra kell, hogy kitartson?
Sziasztok!
Én valahogy ezt nem tudom kiszámolni....
Van, hogy 1l sampon sok, van hogy 2l is kevés. Wc papírból általában 16 tekercs elég, most meg a 30.-at használjuk...
Nem jövök rá,mitől függ, hiszen a gyerekek sokat vannak itthon mindig, mert 8-13-ig volt ovi. Most meg 7-től délután 5-ig nem lesznek itthon.
Szóval?
Ilyenből mi mindig sokat veszünk, nem havonta: samponból 3-5 doboz, tusfürdőből szintén, wc-papír 2 nagy zacskó (asszem 16 db-os), mosószerből, öblítőből is több nagy doboz.
Nekünk sem ugyanannyi fogy mindig, szerintem ez természetes.
Aham, értem. Köszi!
Most muszáj 2 hónapra előre bevásárolnom,mert nem lesz, aki megtegye helyettem.
Vegyél mindenből többet, mint gondolod.
Előbb-utóbb majd elfogy. Ha mégis elfogy valami, azért az egy dologért le tudsz majd ugrani a boltba.
:-) Ha nem lesz több,mint 3kg...akkor leugorhatok érte.
Most nézegetem,mi kell itthonra, és úgy hirtelen beugrott, hogy szappant (folyékonyat) 4 hónapja vettem 250ml-t és még félig van. :-)
Miért 3 kg a limit??
De amúgy ha csak egyvalami fogy el, akkor egy tubus sampon vagy egy 4 db-os wc-papír talán megoldható.
Ja, értem.
Akkor gondold át, miből mennyi kell és vegyél +1-et :-)
2 hónapig meg vásároljon a férjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!