Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még valaki aki így járt...

Van még valaki aki így járt mint én, hogy szép karcsú maradt egész terhessége alatt, viszont a szülés óta ocsmányul elhíztam? :- (

Figyelt kérdés
172 cm vagyok, 4 kilót híztam a terhesség alatt, 68 kilóval szültem, utána 60 lettem, tehát kevesebb mint előtte! Másfél éves a kisfiam és 80 kg-ra híztam :-((( Annyira elkeserítő...
2014. jan. 9. 16:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Ne panaszkodj hanem tegyél ellene. Figyelj a táplálkozásodra, próbálj minden nap ugyan akkor étkezni, nyugalomban asztalnál ülve, megrágva az ételt, kerüld a nassolást, keress valami tornát a youtube-n vagy valami egyéb helyen, sok olyan torna is van amit a babáddal együtt tudsz végezni, de meg is fogja szokni, hogy délelőtt 20 percet tornáztok addig ő játszik/néz/utánoz. Sétáljatok sokat, kerüld a nassit. Napi félórát, vagy heti 2 nap 1-1 órát foglalkozz csak magaddal és a gyerekkel legyen valaki más. Ebben az időben mossd meg a hajad, krémezd be a bőröd, ázz a kádban, borotváld le a lábad, menj kozmetikushoz, alkalmazz neten található házi készítményeket (arcpakolás, bőr ápolás, lábfürdő stb.) Nem vagy csúnya és ezt azzal tudod magaddal elhitettni ha foglalkozol magaddal és nem hanyagolod el magad. Időnként öltözz fel csinosan, és légy csinos, büszke anyuka.
2014. jan. 9. 16:43
 2/15 A kérdező kommentje:

:)) Köszönöm a tanácsaid de a legtöbbjére nincs szükségem,nem vagyok elhanyagolt,nálam többet a világon senki sem szépítkezik meg sminkel :))Kizárólag a súlyommal van problémám.

Lehet hogy hülyén tettem fel a kérdést, nem siránkozni akartam, hanem arra lennék kíváncsi hogy más is van-e így hogy a szülés után kezdett el hízni. 8 hónapig szoptattam és szülés után rögtön elkezdtem hízni. Persze az oka nyilvánvalóan az volt hogy sokat ettem és nem egészséges ételeket, nem volt időm az első stresszes hónapokban főzőcskézni,örültem hogy élek :)

Amikor +10kg-nál jártam akkor észbekaptam és több mint 5-öt leadtam de aztán újra elkezdtem hízni.Az utolsó 5-öt most szedtem fel az ünnepek alatt.Elkezdtem diétázni és itthon tornázni a héten de nagyon elkeserítő hogy legalább 15 kg-ot le kéne adnom,olyan lehetetetlennek tűnik, nem látom a végét.

2014. jan. 9. 16:54
 3/15 A kérdező kommentje:
Remélem nem értettél félre,nem akartalak megbántani azzal hogy ezekre a tanácsokra nincs szükségem :)Csak fura hogy a túlsúlyt rögtön az ilyen szintű elhanyagolással hozzák sokan összefüggésbe...nem vagyok szőrös,manikűr-pedikűr mindig tökéletes és a hajam is, mindennap sminkelek és ápolom a bőröm.Csak az étkezésemet kéne megreformálnom és tornáznom (Béres Alexandra és Rubint Réka dvd-re tornáztam itthon régebben is).Nehéz lesz most, hogy ennyire elhanyagoltam a dolgot :)
2014. jan. 9. 16:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Szóval a kérdésem továbbra is az hogy járt-e közületek valaki így, és sikerült-e leadni vagy így maradtatok?
2014. jan. 9. 17:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Jelentem itt vagyok :) Bár én terhesség előtt is nagydarab voltam,de a terhgesség alatt sikerült /önmagamhoz képest/ csinosnak maradnom. 1m kilót híztam a terhesség alatt 8 kiló ment le mire hazajöttünk a kórházból.Azóta híztam meg.Nem tudom mennyit,megmondom őszintén rá sem merek állni a mérlegre. 7 hónapja szültem
2014. jan. 9. 17:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Szóval 10 kilót híztam a terhesség alatt.Bocsi telórol vagyok
2014. jan. 9. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Nos én 14 kilót híztam összesen(abszolút nem látszott) 174cm vagyok és 68ról indultam,szülés után egyből lement 9,maradt 5,és aztán a szoptatás ,a sok stressz a depresszió miatt vissza is jött.Csináltam egy diétát ahol megint lement és csak 5 maradt,és hiába diétáztam,hiába tornázom az az 5 kiló nem akar lemenni.Szerencsére nem nagyon látszik,de nem lapos a hasam és frusztrál.
2014. jan. 9. 17:37
 8/15 anonim ***** válasza:

9 hetes a babám és hízok:(

pedig szoptatok

tornázni még nem merek, ne menjen el a tej

mindig vékony/formás voltam:(

2014. jan. 9. 19:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez velem is :( nekem 19 hónapos és 58 voltam amikor kijöttem a kórházból. Remélem lesz aki megmondja mit kell tenni hogy visszatèrjen minden mint régen.
2014. jan. 9. 21:40
 10/15 A kérdező kommentje:

Hűha csajok, össze kell szednünk magunkat :)

5-ös, hogy érzed,rád is jóval több jött fel mint 10kg?

7-es, a stressztől te is falsz?Mindenesetre én örülnék ha most csak 73 lennék mint Te :)

8-as, te is sokat eszel vagy látszólag ok nélkül hízol?Vigyázz, látod mi is hogy jártunk, te még meg tudod előzni ha most odafigyelsz.

9-es, mennyit híztál? Próbáltad már leadni,esetleg sikerült is csak visszajöttek mindig a kilók?

2014. jan. 9. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!