Van még valaki aki így járt mint én, hogy szép karcsú maradt egész terhessége alatt, viszont a szülés óta ocsmányul elhíztam? :- (
Lányok, bár nem én jártam így, hanem a barátnőm, de neki pajzsmirigy gondjai lettek a szülést követően. Elment endokrinológushoz és kikezelték neki, és a súlya is szépen visszaállt.
Nem emlékszem már rá, hogy ponotsan hogy volt, valószínűleg szedett gyógyszert, de a szoptatást biztos nem kellett abbahagynia, mert arra emlékszek, hogy 8hós korig szoptatta a fiát.
Uhhhh pont így vagyok én is mint Te!A stressztől ettem a szülés után hónapokig, gyakorlatilag péksüteményeken éltem,mert valamit enni kellett,könnyen és gyorsan.Azóta meg egyre inkább nehezemre esik kevesebbet enni,mintha a szervezetem megszokta volna a zabálást,egyszerűen nem tudok leállni:(
Amikor tavaly egyszer már leadtam 7-8 kilót azt nagyon megszenvedtem de az is lehet hogy annak is köze van hogy tavaly töltöttem a harmincat és azt mondják az egy vízválasztó,lelassul az anyagcsere és esküszöm éreztem is hogy sokkal nehezebb fogyni mint fiatalabb koromban:(
Kedves 11, már én is gondoltam pajzsmirigyre de biztos vagyok benne hogy a túlsúlyom az én "érdemem" :)
8-as vagyok
nem eszek sokat,
majd ha vége a szoptatásnak újra "összerakom" magam:)
az első gyereknél kijöttem a kórházból és nem látszott, hogy szültem...bár az jó pár éve volt:) most sem akkora a gáz, 170 cm mellett vagyok 62..csak a megszokott 50-52 után fura
meg pont egy ruhaméret:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!