Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szült más is 17 évesen?

Szült más is 17 évesen?

Figyelt kérdés

2013. dec. 10. 09:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6-os vagyok! Az érettségi közepén tartottam,amikor már 5 napja késett.Elsőnek a nagy izgalomra fogtam,elég stresszes korszak volt nekem az érettségi előtti pár hónap.Furcsállottam is,mert 11 éves korom óta napra pontosan jött meg a menzeszem.Anya is folyton kérdezgette,hogy meg jött-e már,meg hogy reméli,hogy nem azért késik,amire ő gondol.Ekkor már én is nagyon berezeltem,fogtuk magunkat és elmentünk tesztért.Nem mertem megcsinálni,így csak belepisiltem a pohárba és a többit anya végezte,ő figyelgette hogy egy vagy két csík.Hát,ki jött a két csík.Kaptam az ívet rendesen,ami persze teljesen érthető!Az nap este összeült a 2 család,az én szüleim és a párom szülei is azt mondták,hogy bárhogyan döntünk,ők támogatnak.Természetesen megtartottuk a babát,aki kisfiú és már a 35.hétben vagyunk :) Az érettségit sikeresen letettem,majd szeptembertől szeretnék szakmát is mindenképp,amit majd levelezőn végzek el.Itt élünk az én szüleimnél.Nagyon nagy segítség,hogy nem kell a rezsibe adnunk.Tudunk együtt élni,én és a párom is tisztában vagyunk vele,hogy nekünk kell alkalmazkodni!Eddig semmi gond nem nincs :) A páromnak szerencsére összejött egy hónapja egy külföldi munka,ami eléggé úgy tűnik,hogy hosszútávú.Sajnos így a távolsággal kell küzdenünk,4 hete nem láttuk egymást és még 1 hét hátra van.Nagyon nehéz mindkettőnknek :/ De sajnos muszáj,mert minél hamarabb talpra kell állnunk,saját ház stb.

Babát vársz?

2013. dec. 10. 16:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja most látom,hogy neked már meg van a baba :)
2013. dec. 10. 16:14
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen :) Ez figyelemreméltó, hogy így összeült a család:) Mellesleg gratulálok a babához :)
2013. dec. 10. 16:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát,szerencsére mindig is jó kapcsolat volt a 2 család közt.Már kb 3-4 éve barátok voltunk,amikor többre fordult a dolog,a szülők legnagyobb örömére :D

Veletek egyébként mi a helyzet? Kisfiad vagy kislányod van?

2013. dec. 10. 16:20
 15/19 A kérdező kommentje:
Kislányom van és anyumnál lakunk. Itt eddig minden rendben :) megyek majd suliba jövőre.
2013. dec. 10. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam,hogy nem lehet tanulni mellette,párom és én a fiunk mellett diplomáztunk,párom le tett egy szakmát is,mindezt úgy,hogy dolgozunk is,azt írtam mindenképpen tanulj,ne hagyd abba,amúgy gratulálok,látom írod már meg van a kislányod.
2013. dec. 10. 16:48
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi neked is gratulálok a kisfiadhoz:) egyébként minden rosszindulat nélkül írtam.
2013. dec. 10. 18:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 7-es.

igen,együtt vagyunk az apukával.A sulit azt abba hagytam mikor megtudtam hogy babát várok.A szüleimmel lakunk,most munkát keresek mert már letelt a gyesem.Tavasszal költözünk el,még a házat rendbe kell tenni.Aztán most autó vásárlás előtt állunk.Szóval nincs olyan szar élete a gyerekemnek mert hogy hamar szültem. :) A szüleim mikor megtudták,kibuktak.De anya mellettem állt,anyósom elakarta vetetni.Nem is jövök ki vele.Mindig össze veszünk valamin.Nekem így teljes az életem.Azóta 20 vagyok,és erősen gondolkodom a második babán. :)

2013. dec. 10. 20:06
 19/19 A kérdező kommentje:
Neked is gratulálok :) én sem érzem, hogy hiányt szenvedne valamiből a kislányom. és jó hallani az ilyet, hogy szép teljes családja van mindenkinek :)
2013. dec. 10. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!