A közelmúltban 24 évesen szült anyukák, hányadikként lettetek édesanyák a volt általános és középiskolás osztályotokból?
A közelmúltba 5 év nem fér bele? :)
Most volt a 10 éves találkozónk, de még mindig csak egy anyuka van az osztályban. Az, aki 24 évesen szült.
Augusztusban szülök, júliusban töltöm a 24-et. És a középiskolás osztályomból... szerintem, elsőként leszek anyuka, viszont több fiú (azaz mára férfi) osztálytársamnak van gyermeke... nagyjából 2-3-nak.
Az általános osztályomból, azt hiszem a 3. vagyok, aki anyuka lesz, és a 4. aki családot alapít. Egy volt osztálytáram lett időközben apuka, ha jól tudom.
24 évesen szültem tavaly.
Általánosból én vagyok az első akinek babája van.
Gimiből a második.
Altalanosbol fogalmam sincs. Igazabol nem is erdekel. Nem tartom senkivel a kapcsolatot es osztalytalalkozok sincsenek, mert senki sem tartja a masikkal a kapcsolatot. Elegge elit tarsasagrol volt szo. Harman azota meghaltak (autobalesetben), tobben droghoz nyultak es meg a kozepiskola is kulso segitseggel lett meg.
Kozepiskolabol elsokent szultem 23 evesen. Egy atlagos suli volt, sokan laknak a kornyekunkon. Nalunk inkabb a sracok lettek erettebbek, de sokan kulfoldre koltoztek par eve.
Utanam sorban babaztak 4-5-en.
Most leszek 26 es januarban jon a masodik gyermekem.
Kedves utolsó:
Nem,ez egyáltalán nem verseny,csak egy kis felmérésszerűség,esetleg,hogy hányan szülnek ilyen korban (a válaszok alapján kevesen),szóval kitolódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!