A közelmúltban 24 évesen szült anyukák, hányadikként lettetek édesanyák a volt általános és középiskolás osztályotokból?
Az általános iskolai osztályomból tudtommal én voltam az első, de ezt nem tudom biztosra. A középiskolából a második. 3 héttel a 25. szülinapom előtt szültem.
Most lesz a 10 éve, hogy érettségiztünk, 6 lányról és 1 fiúról tudok, hogy gyereke született, én vagyok az egyetlen, akinek kettő is van.
Nem 24 éves vagyok de azért írok, ha nem baj. Általánosba volt osztálytársam 15 évesen szülte meg a kisfiát. Középiskolába egyik csaj csak 2 hétig járt iskolába mert ment szülni. Következő éven a legjobb tanuló ment szülni mert "becsúszott" és nem akarta el vetetni. Abban az évben egy másik osztálytársam is teherbe esett Ő befejezte a 10. osztályt. Akinek becsúszott a baba annak azóta 2 gyereke van.
19/L
2 éve szültem, 24 évesen. Ált suliban 28-an voltunk az osztályban, ebből 10 kisebbségi. Mindnek van gyermeke, több is, van akinek már 10-11 éves.
Középsulis osztálytársaim közül 1 sem volt roma. Ha jól tudom 2 lány szült előttem.
ált. iskolás oszt. ból 2. vagyok, de az 1.16 évesen lett terhes, gondolom nem direkt. gimis oszt. ból 1. vagyok.
pont a napokban gondolkodtam én is ezen, arra jutottam, h. az egész korosztályunkból mi vagyunk az elsők, akik házasok, és a megfelelo körülmények közé, tudatosan vállaltunk gyereket .
Én nem vagyok terhes, de azért leírom nálunk hogy alakult:
Általánosból van 1 anyuka, és 2 apuka, 3 házasság (nem ugyanazok).
Gimiből van 1 házasság, 2 abortusz (az egyik még gimi közben a másik pedig tavasszal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!