Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szült más is 17 évesen?

Szült más is 17 évesen?

Figyelt kérdés

2013. dec. 10. 09:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
53%

17 évesen is ugyanúgy szülsz, mintha 24,32 vagy 40 lennél...nincs semmi különbség közte! :-)

Kivéve, hogy nehezebb lesz leérettségizni!

2013. dec. 10. 09:35
 2/19 gabszem ***** válasza:
86%
én akkor még szűz voltam :)
2013. dec. 10. 09:37
 3/19 A kérdező kommentje:

1-es: Félreértelmezed..Nem az lett volna a kérdés lényege, hogy milyen a szülés..Csupán kiváncsi vagyok történetekre.

2-es : Gratulálok :) De nem ez volt a kérdés.

2013. dec. 10. 09:50
 4/19 anonim válasza:
Nekem csak 18-as ismerősöm van, aki szült. A szülés 3 óra alatt megvolt neki. Azt mondta az orvosok csodálkoztak, hogy miért ment neki ilyen könnyen. Páran a fiatal szervezetre fogták, de amúgy is ilyen mázlis mindenbe ez a csaj.:) Férje lett, gyereke aranyos. Nem tudom mire vagy kíváncsi.:D És szeretik egymást. A gyerek nem volt tervezett, de örültek neki és a barátja elvette őt feleségül, amit már amúgy is terveztek.
2013. dec. 10. 10:33
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam.
2013. dec. 10. 10:58
 6/19 anonim ***** válasza:
19 éves vagyok,jövőhónapban szülök.Majd írok,hogy milyen volt :D Vagy mégis mire vagy kíváncsi?
2013. dec. 10. 11:46
 7/19 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen szültem.Mire vagy kíváncsi?
2013. dec. 10. 11:59
 8/19 anonim ***** válasza:

Csatlakozom a 2. válaszolóhoz.

Kérdező én igazán nem vagyok ítélkező ember.De az ismeretségi körömben lévő lányok akik 16-17 évesen szültek még a mai napig nem tették le az érettségit.Félre ne értsd,ha a lányom 17 évesen teherbe esne nem vinném el abortuszra,de azért mindent elkövetnék,hogy legyen esze,és ha már 17 évesen nemi életet él óvszert mindig használjon.Nem tudom milyen az életkörülményed,remélem a szüleid melletted állnak,ha már gyerekként anya leszel,mindképpen tanulj tovább,képezd magad,mert a mai világba semmire sem viszed ha még egy érettségid sincs.Amúgy van egy ismerősöm már 50, 16 évesen szült azonnal külön költözött,azóta elég sok sikert ért el,vállalkozása van,diplomája,szóval van ilyen is,tehát én senkit sem bántok,pláne hogy nekem is beszólnak amiért 21 évesen menyasszonyként egy fél diplomával született az fiam,csak tudod még akkor is éretlennek éreztem magam,nem hogy 17 évesen.Mostanában egyre több a 15-18 évesen szülő lány..

2013. dec. 10. 14:22
 9/19 A kérdező kommentje:
6,7-es : Arra például, hogy együtt vagytok az apukával? Szülőktől külön laktok? Milyen végzettségetek van? Ilyenekre gondolok. Mit szóltak hozzá?
2013. dec. 10. 15:17
 10/19 A kérdező kommentje:
8-as: Köszönöm, hogy őszinte vagy, de nem tudom miért gondolja mindenki, hogy gyerek mellett nem lehet tanulni. Nekem már megszületett a babám, most lesz 5 hónapos, de Szeptembertől megyek vissza suliba. Érettségi aztán diploma, ha minden jól megy. Jó, jó megértem, ha valakinek nincs segítsége..Nekem anyukám szívesen vigyáz az unokájára, mert ő már nem dolgozik. Mellesleg nem is ő tart el minket. Sosem gondoltam, hogy 8 általánossal leszek valaki. Tanulni fogok mert az eszem megvan hozzá.
2013. dec. 10. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!