Van itt olyan aki több mint 40 évesen, vagy közel a 40-hez szült?
Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy ilyen későn szültél?
Egészséges lett a baba?
2012. máj. 23. 16:34
1/15 anonim 

válasza:

1 kolléganőm 38 évesen szült, egészséges kislányt,, becszúszott...
2/15 anonim 

válasza:

Egy rokon hölgy 36 évesen szülte a harmadikat és egészséges a lányzó.
3/15 anonim 

válasza:

Második vagyok!
Engem az imént le bunkózott privátban a kedves kérdező,mert válaszolni mertem. Igaz,hogy nem én szültem, de az első válaszoló sem konkrét választ írt.
Jól gondoljátok meg a választ emberek, mert kapni fogtok érte!!
4/15 anonim 

válasza:

Én 39 évesen szültem,3 hónapos a babám,egészséges és a terhesség alatt sem volt probléma.Most gyúrunk a következő bébire,mert még szeretnénk egyet és nem akarok már negyven fölött szülni.
5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm #4
2012. máj. 23. 18:19
6/15 anonim 

válasza:

Én 37 vagyok, és augusztusban születik a 3. baba, kislány lesz.
Tervezett volt...
25 hkm
7/15 anonim 

válasza:

Édesanyám. A nagyobbik öcsémet 38 a kisebbiket 40 évesen szülte. Terhes cukor, autoimmun betegség, és két koraszülés lett belőle (25. és 29. hétre), az egyik epilepsziás, a másik tejfehérje allergiás lett. Nagyon nehezen viselte a terhességet, ezért elhatároztam, hogy én nem szeretnék 30 felett szülni...
8/15 anonim 

válasza:

Én őszre várom a 3. gyerekemet,39 éves vagyok.Kromoszómavizsgálatot is csináltattunk,úgy néz ki minden rendben.
9/15 anonim 

válasza:

Nekem is az egyik kolléganőm, 37 évesen szülte az elsőt. Fitt volt, egészséges terhessége, a baba is egészséges teljesen. Múlt hónapban, 40 évesen szülte meg a kislányát, szintén gond nélkül, baba, mama egészséges. :)
A késői szülés azért volt, mert addig nem esett teherbe a próbálkozások ellenére sem.
10/15 anonim 

válasza:

Anyám a legkisebb öcsémet 43 évesen szülte,eltitkolt terhességből,ivott és dohányzott végig.Az öcsém 13 éves,teljesen egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!