Szül-szült mostanában valaki 38 évesen?
Már van 2 gyerkőcöm, most váratlanul újra babát várok.
A ”korból” kifolyólag másképpen alakultak a dolgok? Tehát előbb jön, esetleg komplikáció, vagy minden simán alakult?
35h km
Én 37 elmúltam amikor októberben született a kisfiam. Nekem ő az első babám, úgyhogy más tapasztalatom nincs, de szerencsére semmi problémám nem volt, sőt! Minden a legnagyobb rendben zajlott végig a terhesség alatt, nem voltam rosszul egyszer sem, majdnem végig dolgoztam és az utolsó hétig jártam kismama jógára.
A 40. héten született a kisfiam és azzal volt annyi "gond" hogy 12 órás vajúdás után sem indult meg a szülés és nagy volt a baba, ezért császár lett. Akkor ezt nagyon sajnáltam és még most is egy kicsit, de a legfontosabb az volt hogy a baba jól legyen... Szerencsére gyönyörű nagy baba lett, most már 8,5 hónapos és több, mint 10 kg és 77 cm :-)
Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Most többet aggódom (persze a ”net átka”), a fiam(7) és a csajszim (5) is 3-3 óra alatt, minden beavatkozás nélkül születtek, remélem a 3. nem fog rájuk cáfolni…
37 évesen a másodikat tavaly márciusban (elsőt 28 évesen), akiírt napon megindíotta a doki, mivel cukros voltam.
Vajúdás, szülés, kitolás, szézrepedés belül, nagy baba, egy óra varrás kívül-belül- minden ugyanúgy mint az elsőnél:-)))(ja az is indított szüés volt, a 40+6-on)
csak az első fiú, a második lány lett.
simán szlettek, EDA-val, a nagyfiú 4,4 , a kislány 4 kilóval
előző
Köszönöm a válaszokat-:)))!
Korban még mindig ”verlek” Titeket…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!