Mostanában miért akar mindenki 18-20 évesen gyereket?
Anya ösztön talán? Vágyakozás a családi fészek után?
Szerintem ez az a kor, amikor a lányok nagy része már igenis szeretne gyereket, csak nem lesz még legalább 5-10 évig. Teljesen normális.
Köszi!
Hát akkor én vagyok rosszul bekötve, mert én 18-20 évesen nem akartam!:) Sőt nekem inkább az volt a lényeg,hogy előtt dolgozzak,hogy teljesen önállóan tudjam nevelni!
Ez egyáltalán nem nevezhető tömeges jelenségnek, sőt. Manapság egyre későbbre tolódik a gyerekvállalás, inkább arra néznek furán, aki 25 alatt szül, egyre többen 30-hoz közel szülik az első gyereküket. Ettől még nyilván vannak olyanok, akik fiatalabb korban szeretnének szülni, de korántsem ők képviselik a tömeget.
Azt nem tudom, miből gondolod, hogy 10 éve nem akart senki 18-20 évesen szülni. Maximum nem találkoztál ilyen emberekkel. De erről a KSH honlapján elég jó statisztikákat találsz, én annak jobban hiszek, mint egy személyes megfigyelésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!