Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyucik! Ki hány gyermeket...

Anyucik! Ki hány gyermeket szült és hány évesen?

Figyelt kérdés

Ha írnátok egy pár sort esetleg.Jobb lett volna-e előbb?Vagy később?Melyik volt nehezebb szülés?

Kik jobbak a fiúk vagy a lányok nálatok?

A több gyerek nagyon megterheli a családi kasszát?

A válaszokat előre is köszönöm!!!

2012. aug. 10. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1. baba: 27 voltam, nagyon nehéz szülés volt, fiú. Pont időben, se előbb se később nem akartam szülni.

2. baba: 30 voltam, nagyon könnyű szülés, kislány

Egyelőre nem tudom ki a "rosszabb" vagy "jobb", hol egyikkel könnyebb , hol a másikkal.

Nálunk annyira nem terheli meg a családi kasszát, mivel hiába lány, sok rugit, bodyt örökölt a nagyobbtól, nagy része ezeknek fehér; itthonra meg kéket is adok rá, nem téma :)

2012. aug. 10. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Első baba: 17 évesen szültem. 16 órát vajúdtam, elég nehéz szülés volt, kislány 3000g 48cm ,most 3,5 éves

Második baba: 20 évesen szültem, 6 órát vajúdtam, és nagyon könnyű szülés volt. 2900g 49cm most 14 hós

2012. aug. 10. 22:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Első baba:26 évesen,túlhordás,10 óra vajúdás,sürgősségi császár.Kislány.4 éves.Pont jó volt korban.Lediplomáztam,dolgoztam,utaztam és buliztam leget.Valamint minden körülmény adott volt a babavállaláshoz.

Második baba:30 éves szülinapom előtt két hónappal.Túlhordás,7 óra vajúdás,császár.Kislány.6 hetes én pedig 2 héttel a harminc előtt:)

2012. aug. 10. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1.gyerek:30évesen szültem

2.gyerek:32évesen szültem

3.gyerek:még pocakban,de már kint kéne lennie...

Mind fiú.

Mi így terveztük a férjemmel,nem akartam korán szülni.

Kicsit több azért a kiadás,mint mikor nem voltak gyerekeink,de ez ezzel jár.

Üdv,40+1hkm.

2012. aug. 11. 08:14
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

1.gyerek:30évesen szültem

2.gyerek:32évesen szültem

3.gyerek:még pocakban,de már kint kéne lennie...

Mind fiú.

Mi így terveztük a férjemmel,nem akartam korán szülni.

Kicsit több azért a kiadás,mint mikor nem voltak gyerekeink,de ez ezzel jár.

Üdv,40+1hkm. Ja most 35 éves elmúltam.

2012. aug. 11. 08:15
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
bocs..2x küldtem el..
2012. aug. 11. 08:15
 7/10 anonim ***** válasza:
61%

1. Gyerek 21 évesen 8,5 éves

2. Gyerek 28 évesen 20 hónapos most, a második szülésnél erősebbek voltak a fájások.

Mindkettő fiú, jó gyerekek, tényleg semmi baj nincs velük. Szerintem jó időben szültem, fiatalon aki persze nem akar bulizni.... Egyébként a korkülönbséget azért így vállaltam, hogy otthon lehessek, amikor a nagyfiam iskolába megy. Most 9 hetes terhes vagyok, nem terveztük, 30- at töltöm mire megszületik, ettől viszont félek, mert csak 27 hónap lesz köztük. Anyagilag, persze több pénz kell több gyerekre, viszont babaholmit nem vettem a másodiknak, csak babakocsit, meg egy- egy ruhát. Ha lány lesz a mostani akkor ruhákat kell majd vennem, de így legalább a tankönyv ingyen lesz, ha már így alakult!

2012. aug. 11. 10:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat,várok még választ! A szülinaposnak sok boldogságot kívánok,a többieknek meg jó babázást.

Azért tettem fel ezt a kérdés,mert én is több gyermeket szeretnék vállalni min.3.De mindenki lebeszél róla,jó ez különösen nem zavar a férjem meg én számítok.Csak nem tudom eldönteni hogyan ütemezem?Hogy fogom bírni a 3-at?Mint anyagilag mint idegileg?Már van egy csemetém ő most 8 hónapos,de nagy kor különbséget nem szeretnék.Családi házuk van,úgy hogy hely is.Sok a kiadás de eddig is spóroltam mellette,meg tudnám lejeb is adni az igényeimet.

2012. aug. 11. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A 23. szülinapom előtt 6 héttel született a lányunk. 10,5 hónapos. Szeretnénk még babát, de nem tudjuk mikor. Néha vele is nehéz. :)
2012. aug. 11. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen a kislányomat 2480gr 48cm

22 évesen a kisfiamat 2470gr 49cm

A két szülés nehézség szempontjából, talán az első nehezebb volt a tapasztalatlanságom miatt, a második emiatt könnyebb volt, viszont a kisfiam születésekor a fájdalom is intenzívebb volt.

Aztán hol az egyikkel, hol a másikkal nehezebb vagy egyszerre mindkettővel, de ez már csak ilyen.

A családi kasszát pedig igen, megterheli. Néha az egy gyerekes ismerőseimet látva, elképzelem mennyivel könnyebb dolgunk lenne anyagilag egy gyerekkel. De nem panaszkodom, imádjuk őket és a szívem szakadna meg, ha bármelyikükkel is történne valami!

2012. aug. 11. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!