Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugy néz ki terhes vagyok egy...

Ugy néz ki terhes vagyok egy nös pasitól. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rádásul márt nem tudom elvetetni!Mit csináljak adjatok tanácsot!köszönöm.
2008. júl. 12. 18:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én nem hagynám annyiban. Nem csak Te hibáztál. Te avval létesítesz szerelmi viszonyt, akivel akarsz, mert nincs senkid.Csak védekezned kellett volna. A Lali a fő bűnös, mert megcsalta az asszonyt, és másnak csinált gyereket, de a védekezéssel nem is foglalkozott, mert ha érdekelte volna, legalább megkérdezi. Nem? De ha ennyire kihasznált, és nem tudod elérni, én biztos követelném a gyerektartást, ugyanis a gyereknek szüksége van rá, meg gondolom neked is, mert pár évig úgysem fogsz most dolgozni. Ne hagyd annyiban, járj utána és érvényesítsd a jogaidat, mert itt nem te, hanem a gyerek lesz a legfontosabb, ő ne szenvedjen anyagiak hiányában. De gondolj arra, hogy aki ilyen gerinctelen, hány nővel csinálja, vagy csinálta meg....??? NE HAGYD MAGAD.Már csak bosszúból sem. Te csak áldozat vagy.

2008. júl. 17. 11:15
 22/23 anonim ***** válasza:

Ahogy olvasom a kommenteket, egyre az jár a fejemben, hogy milyen okos itt mindenki! Ha tudom, hogy elesek, előtte leülök, nem? Mindenki olyan okosan el tudja mondani, hogy mit csinált rosszul.... Szerintem, már ő is tudja.

Amúgy valaki mondja már meg nekem, hogy mi a különbség nős és nőtlen férfi között????

Ha gusztustalan, teljesen mindegy, hogy nős-e vagy sem. Ha nem akarja a gyermeket, akkor lényegtelen, hogy van-e párja vagy egyedülálló. Lelép és kész! Sőt, még akkor is lelép, ha előtte megbeszéltük több éves kapcsolattal a hátunk mögött, hogy gyermeket szeretnénk. Meggondolja magát, és már ott sincs. Erről ennyit! Szóval szerintem semmire sincs garancia.

Az apaság vállalására kötelezhetik, a gyerektartás fizetésére is, de én személy szerint, mint érintett, úgy gondolom, hogyha ő közölte, hogy nem szeretné a gyermeket, mint nálunk is, én viszont úgy döntöttem, hogy nem vetetem el, nem követelek gyermektartást. Az én döntésem volt! Ha én nem szerettem volna megtartani, ő viszont igen, ha a feje tetejére áll, akkor sem született volna meg a kisfiam. Én ezt így látom fair-nek, bár míg meg nem fogant, akarta ő is.....

2008. júl. 18. 09:53
 23/23 anonim ***** válasza:
A gyerektartás akkor is JÁR. Buta, aki nem használja ki. Sosem lehet tudni mi lesz pár év múlva, és ott maradsz a picivel pénz nélkül... Pedig van egy apja, aki megcsinálta. Elvileg, ha nem akarta, ő is védekezhetett volna. Nincs igazam? z előző válaszadót is átvágták, hogy a gyereket akarta, de mikor megfogant már nem kellett. Én tuti, hogy bevasalnám rajta a gyerektartást! Ez nem úgy működik, hogy ma akarom, holnap meg nem...
2008. júl. 18. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!