Ugy néz ki terhes vagyok egy nös pasitól. Mit csináljak?
Szia!
Én nem hagynám annyiban. Nem csak Te hibáztál. Te avval létesítesz szerelmi viszonyt, akivel akarsz, mert nincs senkid.Csak védekezned kellett volna. A Lali a fő bűnös, mert megcsalta az asszonyt, és másnak csinált gyereket, de a védekezéssel nem is foglalkozott, mert ha érdekelte volna, legalább megkérdezi. Nem? De ha ennyire kihasznált, és nem tudod elérni, én biztos követelném a gyerektartást, ugyanis a gyereknek szüksége van rá, meg gondolom neked is, mert pár évig úgysem fogsz most dolgozni. Ne hagyd annyiban, járj utána és érvényesítsd a jogaidat, mert itt nem te, hanem a gyerek lesz a legfontosabb, ő ne szenvedjen anyagiak hiányában. De gondolj arra, hogy aki ilyen gerinctelen, hány nővel csinálja, vagy csinálta meg....??? NE HAGYD MAGAD.Már csak bosszúból sem. Te csak áldozat vagy.
Ahogy olvasom a kommenteket, egyre az jár a fejemben, hogy milyen okos itt mindenki! Ha tudom, hogy elesek, előtte leülök, nem? Mindenki olyan okosan el tudja mondani, hogy mit csinált rosszul.... Szerintem, már ő is tudja.
Amúgy valaki mondja már meg nekem, hogy mi a különbség nős és nőtlen férfi között????
Ha gusztustalan, teljesen mindegy, hogy nős-e vagy sem. Ha nem akarja a gyermeket, akkor lényegtelen, hogy van-e párja vagy egyedülálló. Lelép és kész! Sőt, még akkor is lelép, ha előtte megbeszéltük több éves kapcsolattal a hátunk mögött, hogy gyermeket szeretnénk. Meggondolja magát, és már ott sincs. Erről ennyit! Szóval szerintem semmire sincs garancia.
Az apaság vállalására kötelezhetik, a gyerektartás fizetésére is, de én személy szerint, mint érintett, úgy gondolom, hogyha ő közölte, hogy nem szeretné a gyermeket, mint nálunk is, én viszont úgy döntöttem, hogy nem vetetem el, nem követelek gyermektartást. Az én döntésem volt! Ha én nem szerettem volna megtartani, ő viszont igen, ha a feje tetejére áll, akkor sem született volna meg a kisfiam. Én ezt így látom fair-nek, bár míg meg nem fogant, akarta ő is.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!