Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugy néz ki terhes vagyok egy...

Ugy néz ki terhes vagyok egy nös pasitól. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rádásul márt nem tudom elvetetni!Mit csináljak adjatok tanácsot!köszönöm.
2008. júl. 12. 18:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 12. 21:50
 12/23 anonim ***** válasza:
26%
szerintem akaszd fel magad!hogy írhatsz ilyet,hogy "megdugott párszor kérdezés nélkül"!!!meg hogy "akkor vettem észre hogy terhes vagyok,mikor nőtt a hasam".baszott nagy szerelem lehet,ahol bumm bele,fog és telever!a fogalmazásodból ítélve,Lali egy cigány,te meg egy ringyó vagy!!!az egészben az a szerencsétlen gyerek a vesztes,akinek a szülei,egy tanulatlan idióták,akik állat módjára dugnak!de hiába is pofázok neked,mert annyira alpári vagy,hogy fel sem fogod,mit akarok mondani!szerintem add be a gyereket intézetbe,és dugj tovább a lalival!barom!
2008. júl. 12. 22:27
 13/23 anonim ***** válasza:
xD Jaja. Ez félelmetes. xD
2008. júl. 12. 23:43
 14/23 anonim ***** válasza:
Mikor megtudtad,hogy nős,meg családja van,meg amúgy is védekeznetek kellett volna.Teljesen mindegy,hogy megkérdezte e vagy sem,legalább neked gondolnod kellett volna erre.Ez felelőtlenség volt.Egy nős pasi,aligha hagyta volna el a családját...De mivel így esett,a gyerekedre koncentrálj,mert neki csak te leszel,a pasit meg felejtsd el,mert őt csak te szereted,ahogy elnézem,ő nem.
2008. júl. 12. 23:50
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Erre mondják azt hogy a tetteideért vállalod a felelőséget. Te magad! Ő tőle már hiába követeled, ő nem vállalta. Te tudtad hogy nős, bevállaltad, mert lefeküdtél vele, nem vártad meg hogy ne legyen nős ( bár lehet hogy hiába vártál volna) de nem zavart téged igazán. Nem tudom mit vártál már akkor is, hogy majd elhagyja a családját? az ilyen férfiak csak menedéket keresnek. Bevállaltad azt is hogy teherbe eshetsz, mert nem védekeztél és neki sem szóltál hogy védekezni kellene. Gondolom nem erőszakolt meg. Ma már 7 hónapos vagy, tehát elvetetni sem akartad. nem igazán értem hogy mi itt a kérdés? Tudtad mit csinálsz! Bevállaltad! Vállad is fel! Egyedül akarsz nevelni egy gyereket. Ő nem szeret téged, és visszament a családjához. Hiába zaklatod csak mégjobban magadra haragitod. Fogadd el, hogy ez van. Nagy részt te tehetsz róla, ne sivalkodj, hiszen ezt akartad. Nem kellesz a Lalinak! De szegény gyereknek igen. És ő nem tehet semmiről!
2008. júl. 13. 01:46
 16/23 A kérdező kommentje:
Kötelezhetik arra hogy látogassa a gyereket?A gyereknek szüksége van az apjára is !Nem?
2008. júl. 13. 06:51
 17/23 anonim ***** válasza:
53%
Látogatásra nem tudják kötelezni. Gyerektartás fizetésére igen. Azt nem tudom, kötelezhetik-e, hogy a gyerek az ő vezetéknevét viselje, de arra biztosan, hogy ő szerepeljen apaként a születési anyakönyvi kivonatában. Először kapsz egy olyat majd, amiben ez a rubrika üres, aztán ahogy a gyámhivatal rendezte az apaságot, újat állítanak ki.
2008. júl. 13. 07:26
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is jó nagy baromságot csináltatok,de ez már nem változtat a helyzeten.Hiába irja mindeki,hogy mit kellett volna, attol még nem lesz másképp.Az apja egy tusko,hogy felcsinált,utánna meg feléd se néz.De inkább a pici érdekeit nézd,neki szüksége van anyára!!Remélem rendeződnek a dolgok,ha meglátja átha megenyhül,bár egy ilyen tuskotol sok jot nem várnék.
2008. júl. 13. 08:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Húúúúú!

Szóval nekem erre az első reagálásom az, hogy ha tudva tudtad, hogy családos, miért kezdtél vele?

Ha azt mondja nem jó a házassága??? Akkor váljon el, aztán jelentkezhet!

Én nem értem az ilyen embereket.

Számomra ez elítélendő, ha az egyik fél megcsalja a másikat. Akkor minek vannak együtt? Mert ha szeret valaki valakit, nem csalja meg, ha nem szereti, nincs vele nem?! Itt nincs olyan, hogy mind a kettőt szeretem! Ilyen nem létezik.

Ha belegondolod magad a felesége helyébe, aki nemsokára megtudja, hogy csinált valahova egy gyereket, akkor te mit szólnál az Ő helyébe? Megpaskolnád a fejét, hogy jól csináltad?!

És mi lesz azzal a szerencsétlen kisgyerekkel? Ebbe is belegondoltál? Majd amikor megkérdezi tőled, hogy ki az apukám mit fogsz neki mondani? Teljesen felelőtlenséget csináltál. Vagy azt gondoltad, ezzel fogod megfogni?

Mert akkor melléhibáztál nagyon. Van annak gyereke a családján belül akivel foglalkozhat. Nem fog ezért elválni. Max. a felesége tőle ezek után! De ezzel sem fogod megkapni, mert majd téged hibáztat mindenért.

A gyerek egyébként a te neveden lesz, az apát nem kötelezhetik erre. Csak a gyerektartás miatt indíthatsz ellene valamit. Az, hogy hányszor látogatja, vagy hányszor se, az meg a saját szíve-joga.

Én egyet javasolok: SOHA TÖBBÉ NE KEZDJ BARÁTNŐS, MENYASSZONYOS, NŐS EMBERREL!!!!!!!!!!!!!!!! A VÉGÉN ÚGYIS A NEVETŐ HARMADIK SZÍVJA MEG!!!!!!!!!!!!!

AZT HISZEM EZ EGY NAGYON JÓ PÉLDA VOLT ERRE, ÉS TANULTÁL BELŐLE!!!!!!!!!!

2008. júl. 14. 14:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem az volt az első reakcióm hogy csóró,szerencsétlen gyerek....
2008. júl. 14. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!