Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugy néz ki terhes vagyok egy...

Ugy néz ki terhes vagyok egy nös pasitól. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Rádásul márt nem tudom elvetetni!Mit csináljak adjatok tanácsot!köszönöm.
2008. júl. 12. 18:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ha jól értem a kérdést, akkor az már biztosra vehető, hogy a gyerek meg fog születni.

Ezek szerint az itt a dilemma, hogy meg kéne-e tudnia a pasi családjának az igazat.

Ha megtudják, kitör a balhé. Ha eltitkolod, neked és a babának lesz rossz.

2008. júl. 12. 18:56
 2/23 anonim válasza:
11%
Ezt nevezik szopásnak. Miért nem védekeztetek normálisan?
2008. júl. 12. 19:02
 3/23 anonim válasza:
20%
Ha csak leszoptad volna, akkor az legalább csak szószerint lett volna szopás, azzal jobban jártál volna, mert abból nem lett volna gyerek, de így képletesen ez nagyobb szopás. Miért kellett felcsináltatnod magad egy nős pasival? Védekezés nuku? Hát most lehet a pasid is szopik, de mint a borz, mely torkos.
2008. júl. 12. 19:28
 4/23 anonim ***** válasza:
Hát a balhé így már tuti kitörne mivel egy nős férfiről van szó aki nyilvánvalóan megcsalta a feleségét.Ha ezt a felesége megtudja hogy a drágalátos férjének egy másik nőtől van gyereke nah akkor már egyből kitörne a botrány.És hát ha a feleség agresszív féle akkor tuti nem hagyná abba a dolgot verekedés nélkül.Szerintem ezt azzal a pasival beszéld meg hogy gyereket vársz és hogy mi legyen.Azután intézzétek el a feleség ügyet.
2008. júl. 12. 19:28
 5/23 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy a nös pasival azaz Lalival nem lehet beszélni a telefont kinyomja stb.kb.3 hónapig voltunk együtt amikor rájött a felesége a Lalinak dobott!De ekkor nem tudtam hogy terhes vagyok!Akor vettem észre mikor nöni kezdett a hasam!Lali megsem kérdezte szedek-e gyógyszert csak megdugott többször!Most mit tegyek 7 hónapos terhes vagyok.Lali megsem hallgat abszolult nem érdekelem.Kértem rá ismerje el a gyereket de nem akarja.Akkor minek volt velem?
2008. júl. 12. 20:33
 6/23 anonim ***** válasza:

Na már most is tönkreteheted azt a családot és a balhé sem baj, hiszen nyilvánvalóan nem jó a házastársi kapcsolatuk. Az a legjobb ha elmondod a kedves apának, hogy ez van és ő kíván-e lépni..erőltetni ne erőltesd, mert amilyen szemét az első feleségével..olyan lesz veled is..az ilyeneket amputálni kellene ott!

Persze a védekezés miatt te is hibás vagy, főleg ha tudtad hogy nős akkor nem is kellett volna kezdeni vele..ha pedig azt írod "egy nős pasitól"-ezekszerint lehetett volna egy másik nős pasi is..tehát gondolom érzelmeid nem nagyon vannak iránta. A baba sorsáról úgy kell döntened, hogy az független legyen a ti kapcsolatotok kimenetelétől.

Miért nem tudod elvetetni? Túl késő???

Ha mégis abortusz lenne, vagy bármi is lesz SAJÁT MAGADNAK IGÉRD MEG, HOGY TÖBBÉ NEM FOGSZ ILYEN KAPCSOLATBA..ÉS KIZÁRÓLAG SZINGLIK UTÁN ÉRDEKLŐDSZ..AMÍG PEDIG NEM FORDUL KOMOLYABBÁ VALAMELYIK KACSOLATOD, ADDIG MEG SEM PRÓBÁLSZ VÉDEKEZÉS NÉLKÜL SZERETKEZNI! Arra gondoltál, hogy nem csak terhességet okoz a szex, hanem akár AIDS-et is???

2008. júl. 12. 20:36
 7/23 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy nös meg azt is hogy vanak gyerekei elmonta nekem,nem tagadta le öket!Amikor velem volt azt mondta szeret ,de a feleségét is.Majd mikor szakitotunk azt mondta változatoságra vágyott azért volt velem.Hiába hivom telefonon irok neki semmi.Ja és a lényeg HALÁLOSAN SZERELEMES VAGYOK BELÉ és nagyon szenvedek.Meg irtam neki smsben hogy végzek magammal,de nem reagál semmire.Nem birom nélküle tovább,csinálok valamit
2008. júl. 12. 20:45
 8/23 A kérdező kommentje:
Ja és csak ö volt nekem a barátomat is kidobtam mikor megismertem rá 2 hónapra.Más nös pasival nem voltam soha!
2008. júl. 12. 20:47
 9/23 anonim ***** válasza:

Hajaj!

Attól tartok, kénytelen leszel belenyugodni, hogy ennek a pasinak nem kellesz. Ettől még a gyerek megszületik a cirkusz sem lesz kisebb. Ha a szülésig nem sikerül megegyeznetek, akkor a következő fog történni:

Megszületik a baba, mivel nincs apasági nyilatkozat, a Te nevedre fogják anyakönyvezni. Ezután néhány hét múlva kapsz egy levelet a gyámhivataltól, hogy "rendezd a gyerek családi jogállását", vagyis menj be a gyereked apjával együtt, hogy beírják az apát. Ha ide egyedül mész, ott arra fognak kérni, hogy nevezd meg az apát. Te megnevezed, aztán ők hivatalból, a gyerek nevében elindítják az apasági eljárást. Ez hosszadalmas lehet, sok balhéval, a végén valószínűleg bekerül a gyerek anyakönyvébe az apa neve, további balhék árán gyerektartás fizetésére is kötelezhetik.

Végeredmény: A gyereknek PAPÍRON lesz apja. Neked ettől még nem lesz ő a párod, sőt, valószínűleg utálni fog, hogy ezt tetted vele.

DE!

Ha már így történt, mostmár mindegy, ne azt nézd, hogy Te jaj, de szerelmes vagy, hanem azt, hogy gyereked lesz! Őt fel kell nevelned, akárhogyan is alakulnak a dolgok. Ő ott a pocakodban csak Rád számíthat, Te vagy a mindene és ez még hosszú évekig így lesz! Felelős vagy érte. Ha képes vagy rá koncentrálni, rá fogsz jönni, hogy bármilyen kellemetlen körülmények között jött, mindent megszépít és értelmet ad az életednek! Vigyázz Rá és mostantól ő legyen az első az életedben!

2008. júl. 12. 21:44
 10/23 A kérdező kommentje:
Azt nem tudjátok hogy ha nem akarja a nevére venni kötelezhetik-e rá?
2008. júl. 12. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!