Másik pasitól lett terhes, pedig férjnél van. Mit gondoltok erről?
15 éves volt a lány, mikor összejött az akkor 16 éves férjével. 8 év után összeházasodtak. A férj összejött egy másik nővel, terhes lett a nő. Ezalatt a feleség lefeküdt többször is a férj barátjával, és terhes lett ő is. Megszülte a kislányt, kibékültek a férjjel, és szült mégegy gyereket. Úgy élnek mintha semmi sem történt volna, a pasi úgy neveli a kislányt mintha a sajátja lenne. (pedig a baráté, akinek akkoriban szintén volt felesége és 2 kisfia. Ráadásul a feleségek is barátnők voltak...)
Ennyire nincsen értékítélete néhány embernek? Nem számít, hogy van-e férj/feleség/gyerek, barátság?
Bírom, mikor rögtön a kisebbség felett törnek pálcát a nagy magyarok, mert náluk aztán ilyesmi nem fordul elő.
Jobb, ha tudod, kedves utolsó, hogy a cigányoknál a félrek..rás és a félre-gyerekcsinálás nem úgy megy, mint azt képzelik sokan.Lehet, hogy a példában romák szerepelnek, de ők akkor nagyon asszimilálódott fajták lehetnek, mert még a legigénytelenebb, legszegényebb putris cigány is megveri a feleségét és elhajtja a háztól, ha mástól esik teherbe, ha később derül ki, akkor meg képesek a "zabi" gyereket mindenből kisemmizni és előbb-utóbb kiutálni a családból.A degeneráció, amiről beszélnek, nem attól van, hogy mindenki mindenkivel, hanem abból, hogy unokatestvérek között is megengedett a házasság.Nem Joshi Barathon meg Maunika són kéne felnőni...
Én vagyok aki a kisebbséget írta, bocsánat ha megbántottam valakit. De azért is írtam ilyen finoman mert nem akartam ennél is jobban megbántani senkit. Nekem is vannak román tisztességes ismerőseim. Konkrétan a putri cigányra gondoltam, akikre még a tisztességes román ismerősöm is azt mondja, hogy putri cigányok. Tudod akik lopnak, meg bűnöznek meg kiabálnak az utcán, akit ha megállít a rendőr, akkor ráförmed: Há mé, me én cigá vagyo?? Sajnálatos módon, igen a nagy magyar ezeket nem igazán csipázza. Egyébként már köszönöm felnőttem Józsi barát nélkül.
A valászra még talán, betudható annak, hogy fiatalon jöttek össze. Talán, de akkor is elég undi.
Az, hogy ez a későbbiekben komoly probléma forrása lehet.
És persze nem lennék a gyerekek helyében sem, amikor később erre fény derül.
Kérdező ne félj,jönnek majd emberek,szeretők,idióták,ócska ribancok akik szerint ez teljesen normális lesz és semmi kivetnivalót nem tlaálnak majd benne..ezen az oldalon megszokott.
amúgy részemről no comment. Tényleg szappanopera és a primitivség netovábbja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!