Mennyi esélye lehet annak hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Kb két hete voltunk együtt a férjemmel és lecsúszott a gumi. Vettem be esemény utáni tabit, de ma egész délután émelyegem és elég furán is érzem magam.
Vajon lehetek terhes vagy csak ezt a hülye vírust szedtem össze?
2011. okt. 11. 22:17
2/5 anonim válasza:
Ha az is vagy,tünetei még nincsenek.Mikor kell megjönnie?Peteérés körül voltatok együtt?
3/5 A kérdező kommentje:
Pár nap múlva kellene megjönnie, így a tesz még kilőve. Igen kb akkor lehetett a peteérés.
A tünetek pedig elképzelhetőek, mert az elöző terhességemnél már a mensi előtt 3-4nappal jelentkeztek. Igaz akkor ikreim lettek :) Bár azt is mondják nem egyformák a terhességek.
Van most a városunkban ilyen hányásos-hasmenéses betegség, lehet csak az ért utól.
Nem örülnék most egy terhességnek ezért aggódom.
2011. okt. 11. 22:30
4/5 anonim válasza:
Az esemény utáni tabi elég durva gyógyszer, egy időre jól felboríthatja a hormonjaidat. Így simán elképzelhető, hogy annak a mellékhatása jelentkezik nálad így. Ha időben bevetted a tablettát nem nagy a terhesség valószínűsége. Azért ha pár napon belül nem jönne meg, egy tesztet csinálj.
5/5 anonim válasza:
Lehet nem vagy terhes,de a gyógyszer bekavart és késni fog pár napot.Még az is lehet hogy az émelygést is az okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!