Most tényleg akkora hibát követtem volna el?
Ma volt nálam a barátnőm először a kicsi fiunk megszületése óta és teljesen kiakadt rajtam, hogy a 2 hónapos kisfiunkat nyugodtan ott merem hagyni a nappaliban (ott is van egy kiságya, hogy ne kelljen felszaladgálnom az emeletre érte mindig) a kutyákkal, amíg kiszaladok a konyhába egy pohár üdítőért neki (egybe van nyitva minden az alsó szinten tehát kényelmesen rálátok). Argentin dogjaink van, akiket nem fogok kizárni a lakásból, pláne nem télen. Nyugodt mind a két kutya és 1000 %-ig bízok bennük. A kiságyat még a pici születése előtt beraktuk a helyére és meg lett nekik tanítva, hogy nem ugrálhatnak fel rá (nem mintha amúgy ugrálósok lennének), nem boríthatják fel, sőt még hozzá se érhetnek nagyon és a picit is "bemutattuk" nekik amikor hazaértünk. Mindennap együtt sétálunk már a kicsivel és a kutyákkal, egyáltalán nem bántják a gyereket, sőt ha valaki már csak közelít a kisfiunkhoz akkor morognak rögtön. De ismerősök, rokonaik gyerekeit is elfogadják és soha még csak meg sem kaptak senkit, pedig már 4 és 5 évesek a kutyusok, behívhatóak bármi is történik, tehát jól neveltek, csak nagyok :)
Szerintetek is ekkora probléma lenne, hogy a 2 pihenő/alvó kutya mellett otthagyom a kiságyában a kisfiamat, aki szintén alszik, összesen 3 percre, bár látom őket, szem előtt vannak?!
A pici aludt, a kutyák is majdnem, akkor értünk vissza egy 3 órás sétáról Velük. A kiságy zárt max ha feláll a pici akkor fog kilógni bármilye is, de azt egy 2 hónapos picinél kétlem...
Nem alszanak velünk a kutyik, sőt a hálószobákba be se mehetnek, az emeletre is csak most mehetnek fel, hogy Nekik is nyugtuk legyen a picitől ha épp nyűgös, bár áldott jó baba.
Az argentin dogok pedig nem harci kutyák hanem vadászatra lettek kitenyésztve.
most meg akarsz minket győzni? ez tök felesleges,a gyerek a tiéd,a kutyák is a tiéid,a döntés is a tiéd.
Szerintem ez felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!