Miért akkora nagy dolog hogy BRENDONOS az etetőszék, hinta, babakocsi stb? Nekem már egy kicsit sok ez. Van attól jobb cucc is, nem kéne annyira nyomni ezt a Brendont. Ráadásul mert Brendonos még drágább is!
Nem tudom milyen hirdetésekre gondolsz, nekem nem szúrják a szemem, nem is találkozok vele. Használt dolgokra gondolsz?
Egyébként szerintem azért emeli ki egy hirdetésben, aki kiemeli, hogy tudd, hogy egy megbízható minőségű terméket árul, mert ez így van. Elég sok minden vettem már ott (egyébként hozzáteszem, hogy sokmindenben olcsóbb, mint egy hipermarket, akciónál meg pláne, pl bébiétel, de pl mosószert is vettem már ott nagyon olcsón) és a minőség kifogástalan, mert szűrik a termékeket, márkákat. Emiatt valóban lehet hogy sok minden drága, mert az adott márka drága, de meg lehet találni az olcsóbb alternatívát is szerintem. Szóval nem azért drága, mert brendonos, hanem mert a márka, amit a brendon árul, az drága....és garantáltan jó minőségű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!