Ez az etetőszék tetszik neked? Megvennéd? Linkkel!
Ugyan ilyenünk van.
Csupán annyi hogy nem CHICCO márka
Baba star és 10.000 forintért vettem újan
Jah..annyi hogy nincs kereke.amúgy minden stimmel
Szerintem nagyon jó, és tetszenek a funkciói, de hogy ennyi pénzt nem adnék érte, az tuti. :) De nyilván ez pénztárca-függő.
A fiam 1,5 évesen már nem akart etetőszékbe ülni...
2. vagyok
Én is szeretem a minőségi dolgokat, pénz is van, mégsem venném meg, mert valóban nem ér ennyit, és ne hidd, hogy kibír 3-4 gyereket. Egyszerűen elöregszik az anyag. Természetesen nem a fém.
Viszont egy ötlet: ha nem vagy nagyon belezúgva, akkor válassz olyat, aminek van hintafunkciója.
Most hirtelen nem találtam újat, de biztosan gyártanak most is. Nekünk Peg Perego Prima Pappa Rocker van.
Én megvenném, főleg, ha több gyermeket terveztek. Nekünk egy peg perego prima papa etetőszékünk van, amit a sógornőméktől kaptunk. Kibírta az ő két gyerekét, és a mi három gyerekünket. 15 éves darab, és néhány esztétikai hibától eltekintve remekül használható.
Valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!