Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tetszik ez az etetőszék?...

Tetszik ez az etetőszék? Vélemények? Van ilyen valakinek?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 15. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
jól néz ki, de nem venném meg, mert nem dönthető:)
2009. okt. 15. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia!!!nekem nagyon tetszik én megvenném
2009. okt. 15. 13:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Sztem nem fontos, hogy dönthető legyen, az etetőszékben egyen a gyerek ne aludjon!!!
2009. okt. 15. 13:47
 4/13 anonim ***** válasza:

nem alszik benne, azt ágyban szokta. de pl. chamomillát bevenni, v bármilyen gyógyszert, h ne köpje ki, nekem baromi könnyű volt, h hátradöntöttem 1 fokozatot, és belement a szájába a lötyi.

kérdeztek, válaszoltam. nem venném meg emiatt.

2009. okt. 15. 13:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, nem olyan borzasztó fontos a dönthetőség, és egyáltalán nem használom, pedig nálam is szempont volt a dönthetőség :)
2009. okt. 15. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, bár én jobban szeretem, ha a baba velünk ül és eszik egy asztalnál!
2009. okt. 15. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Nagyon szép de nem dönthető. Ez akkor fontos ha korán kezditek a hozzátáplálást. Mert pl:tápszeres és 4 hónaposan a kicsik még nem tudnak ülni .És amíg nem tud ülni magától addig csak döntve szabad etetni.Te tudod milyen idősnek veszed.Ha már túl vagytok ezen az időn akkor én megvenném.
2009. okt. 15. 14:05
 8/13 A kérdező kommentje:

7 és fél hónapos és eddig a pihenőszékben evett :)

köszi a válaszokat

2009. okt. 15. 14:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vennem meg. Robosztus. Es en is jobban szeretem, ha a gyerekunk velunk eszik, nem kulon kis asztalkan, mint valami szamuzott.
2009. okt. 15. 14:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Az én elvárásom, hogy szétszedhető legyen (ez nagyon jó dolog), ennek megfelel, de a fából készültet favorizálom :) Nem szeretem a műanyagokat :P És az is fontos, hogy sima egyenes legyen az asztalkája, jóval tovább használható, és nem csak evéshez :)
2009. okt. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!