Tetszik ez az etetőszék? Vélemények? Van ilyen valakinek?
2009. okt. 15. 13:43
1/13 anonim válasza:
jól néz ki, de nem venném meg, mert nem dönthető:)
2/13 anonim válasza:
Szia!!!nekem nagyon tetszik én megvenném
3/13 anonim válasza:
Sztem nem fontos, hogy dönthető legyen, az etetőszékben egyen a gyerek ne aludjon!!!
4/13 anonim válasza:
nem alszik benne, azt ágyban szokta. de pl. chamomillát bevenni, v bármilyen gyógyszert, h ne köpje ki, nekem baromi könnyű volt, h hátradöntöttem 1 fokozatot, és belement a szájába a lötyi.
kérdeztek, válaszoltam. nem venném meg emiatt.
5/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, nem olyan borzasztó fontos a dönthetőség, és egyáltalán nem használom, pedig nálam is szempont volt a dönthetőség :)
6/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár én jobban szeretem, ha a baba velünk ül és eszik egy asztalnál!
7/13 anonim válasza:
Nagyon szép de nem dönthető. Ez akkor fontos ha korán kezditek a hozzátáplálást. Mert pl:tápszeres és 4 hónaposan a kicsik még nem tudnak ülni .És amíg nem tud ülni magától addig csak döntve szabad etetni.Te tudod milyen idősnek veszed.Ha már túl vagytok ezen az időn akkor én megvenném.
8/13 A kérdező kommentje:
7 és fél hónapos és eddig a pihenőszékben evett :)
köszi a válaszokat
2009. okt. 15. 14:09
9/13 anonim válasza:
Nem vennem meg. Robosztus. Es en is jobban szeretem, ha a gyerekunk velunk eszik, nem kulon kis asztalkan, mint valami szamuzott.
10/13 anonim válasza:
Az én elvárásom, hogy szétszedhető legyen (ez nagyon jó dolog), ennek megfelel, de a fából készültet favorizálom :) Nem szeretem a műanyagokat :P És az is fontos, hogy sima egyenes legyen az asztalkája, jóval tovább használható, és nem csak evéshez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!