Testvérkocsit vennék, de milyet?! Már nincs sok időm!
Nekem graco stadium duo volt, használtan vettem szuper állapotban, isteni választás volt, gyönyörű állapotban adtam tovább. Ezeket szerintem nem lehet annyira szétnyúzni, vagy nem tudom, én legalább is vigyázok az ilyen jellegű dolgainkra.
Én a helyedben körbenéznék, hátha találnék használtat szép állapotban.
Szia!
Több lehetőséged van. Kérdés, hogy mennyire sétálós a nagy.
Én mondjuk egy pótüléssel bővíthető kocsiban gondolkodnék jobban el.
A Phil and Teds és a Britax ilyen, de ezeknél nem tetszik, hogy lent van a pótülés. Inkább a Jogger City Selectet venném, mert a pótülés előre kerül, és megmarad a bevásárlórész.
A tesókocsik se rosszak, de figyelj a méretekre (lift, hátsó ülés lefektetve mekkora).
Van, olyan megoldás, hogy a meglévő kocsihoz csatlakoztatsz pótülést (buggypod). Nekem ilyen van életünk egyik legjobb döntése volt.
Vagy, ha a pénz nem számít, nézhetsz egy Bugaboo Donkeyt tesóverzióban.
2. vagyok. A lift méretét nézd meg/mérd meg, ne érjen meglepetés. Akkor inkább a pótüléses kocsikban gondolkodj el. Én egyszer toltam az Elefaniban egy pótüléses Britaxot, nem volt zavaró az ülés a tologatásban. Nekem az nem jött be, hogy a nagy ül lent (a fiam kiakadt volna, ha nem nézelődhet), illetve, hogy nincs bevásárlótáska). Mivel 2 kisebbed már van, tudod mennyi cucc kell, főleg két picurival. Nekem állandóan be van készítve eső elleni cucc mindenkinek + takaró+ innivaló+ sapi, ha olyan az idő lábzsák+ pelenkázótáska. Mintha országjárásra indulnánk....
Amúgy ismerősék az ABC tesókocsiját ajánlották annó nekem.
Arra készülj fel, hogyha a tesókocsinál, pótülésnél maradsz a "nagy" már nem nagyon fog vízszintben aludni, mert a tesóüléses kocsiknál csak néhány dönthető, míg a pótülés általában nem.
Nekem a meglévő babakocsira csatlakoztatható pótülésem van, ami külön kis kocsi lehet, és jó döntés volt, mert nem egyszer voltunk olyan helyen (pl. Ortopédiai Klinika, nálunk az SZTK, melóhelyem), ahol a régi 4 személyes pici lift van. Egyik oldalon végigérve babakocsi, a másik oldalon a nagy és én, fejem fölött tartva az ülést (van amikor nagyon centizve beférünk úgy, hogy az ülés fel van hajtva). A lift meg tele van.
Szerintem mindkét gyerkőccel (a 3,5 éves egy tesztre jó, hacsak nem 25kg) menjetek el egy olyan üzletbe ahol a szóba jöhető tesókocsik, pótülésesek vannak. Beteszed mindkettőt, és tologatod, hogy milyen.
1.vagyok.
Én lemértem a liftet, és a babakocsit, mikor vettem a graco-t. Befért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!