Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan anyáról, akinek a két fiának akkora a haja hogy már nem látnak tőle, ő meg ad magára ezerrel?

Figyelt kérdés
Sajnálom a két gyereket, általános iskolások és akkora a haja mind a kettőnek hogy a szemükbe lóg, de nagyon! meg már rendesen benőtte a fülüket...borzasztó...a nő meg állandóan fotózkodik és rakja fel az egyik közösségi portálra a képeket hogy itt ott nyaralnak, új ruci, meg új haja van a két gyerek meg a képeken....áááá....hogy nem látja azt hogy hogyan néz ki a két gyereke???? a férje nem mondja neki? és a nagyszülők nem látják hogy néz ki az a két gyerek??? elit környéken laknak, jó módúak...a két gyerek meg mint valami csöves....én már úgy vagyok vele ha le közelebb találkozok vele rákérdezek hogy "növesztik" vagy mi??? ti mit tennétek? ja és már nem kicsik...akkor hogy nem mondják az anyjuknak h le kéne vágatni, mert mondjuk totál kilógnak az osztályukból? nem igaz h nem látják hogy gáz!
2012. aug. 21. 22:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Ha zavar, miért nem őket kérdezed?
2012. aug. 21. 22:40
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Közöd? Gondolom a gyerek szólna ha zavarná. Meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg a gyerek nem akarja levágatni? Rosszindulatú egy nő lehetsz. Lepontozhatsz nyugodtan.
2012. aug. 21. 22:41
 3/22 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért zavar mert a rokonaim...és nem értem hogy miért nem szól egy 10 és 12 éves gyerek. kinevet őket az iskolában!
2012. aug. 21. 22:46
 4/22 anonim ***** válasza:
39%

több hosszúhajú tinit látok,és mellé némelyik "csövesen" is öltözik.Ez most divat,úgy mint a fiúknak a szűk farmer,kifestett szem,körmöm.Szerintem nem gáz

28/N

2012. aug. 21. 22:49
 5/22 anonim ***** válasza:
56%
Ha a rokonaid, kérdezd őket! Lehet, hogy nekik így tetszik, talán pont a gyerekek gondolják úgy, hogy ez vagány, vagy divatos, stb. Lehet kezdődik náluk a kamaszkori lázadás.
2012. aug. 21. 22:50
 6/22 A kérdező kommentje:

Egyébként meg megakarom kérdezni, csak nem tudom hogy... elszoktam vinni a gyereket és már volt aki rákérdezett hogy nem viszi őket az anyja fodrászhoz...és meg köpni nyelni nem tudtam....

és miért is lennék rosszindulatú? nem idegenek hanem a rokonaim...az unokabátyám gyerekei...gondoltam h megkérdezem őt, de mostanában nem olyan jó a kapcsolatunk a feleségével...és az h ő minden héten fodrászhoz, meg műkörmöshöz jár a gyerekeire meg rá se néz...igaz bosszant és ez nem rosszindulat...

7/22 anonim ***** válasza:
54%
*köröm Hány éves vagy kérdező?
 8/22 ava87 ***** válasza:
67%
Gondolom ennyi idős gyerekeknek van némi saját elképzelésük azzal kapcsolatban, hogy milyen legyen a megjelenésük. Nekem kapásból az a tippem, hogy ők akarják növeszteni a hajukat, illetve szeretnek így öltözködni.
2012. aug. 21. 22:52
 9/22 A kérdező kommentje:
nem a gyerekek miatt ilyen! egy 10 éves nem hinném h ilyen hajat akar...nem látni a fülüket és a szemüket is elrontja h nem látnak tőle...ez előbb említett nő aki rákérdezett h miért ilyen a hajuk az az egyik osztálytáruk anyja, jobban mondva a nagyobbik osztálytársának anyja...szóval ez már szóbeszéd a szülők között hogy a gyerek a fényképezésre is úgy ment mint aki életében nem látott fodrász...
2012. aug. 21. 22:53
 10/22 A kérdező kommentje:

még játszanak meg kisautóznak szóval még gyerekek! nem ők akarják h ilyen legyen! játszótérre meg fagyizni is szoktunk menni...ezzel azt akarom mondani hogy még játszanak és még kisgyerekek és nem ők döntötték el h az a jó h nem látnak a hajuktól meg a fülét sem látni.

Miért érdekel h hány éves vagyok? mit hitték h 12 vagy mi? mondom az unoka bátyám gyerekei! ő 34 és meg 29 vagyok...mi köze ennek az egészhez? ja és a kisebbiknek és vagyok a keresztanyja...

2012. aug. 21. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!