Mi a véleményetek egy olyan anyáról, akinek a két fiának akkora a haja hogy már nem látnak tőle, ő meg ad magára ezerrel?
több hosszúhajú tinit látok,és mellé némelyik "csövesen" is öltözik.Ez most divat,úgy mint a fiúknak a szűk farmer,kifestett szem,körmöm.Szerintem nem gáz
28/N
Egyébként meg megakarom kérdezni, csak nem tudom hogy... elszoktam vinni a gyereket és már volt aki rákérdezett hogy nem viszi őket az anyja fodrászhoz...és meg köpni nyelni nem tudtam....
és miért is lennék rosszindulatú? nem idegenek hanem a rokonaim...az unokabátyám gyerekei...gondoltam h megkérdezem őt, de mostanában nem olyan jó a kapcsolatunk a feleségével...és az h ő minden héten fodrászhoz, meg műkörmöshöz jár a gyerekeire meg rá se néz...igaz bosszant és ez nem rosszindulat...
még játszanak meg kisautóznak szóval még gyerekek! nem ők akarják h ilyen legyen! játszótérre meg fagyizni is szoktunk menni...ezzel azt akarom mondani hogy még játszanak és még kisgyerekek és nem ők döntötték el h az a jó h nem látnak a hajuktól meg a fülét sem látni.
Miért érdekel h hány éves vagyok? mit hitték h 12 vagy mi? mondom az unoka bátyám gyerekei! ő 34 és meg 29 vagyok...mi köze ennek az egészhez? ja és a kisebbiknek és vagyok a keresztanyja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!