Anyukák! Mi a véleményetek egy olyan anyáról, aki egész nap a gép elött ül, (3 gyereke van, férje is van és nincs bejárónője) Vélemények?
szia!
Így látatlanban, ismeretlenül az a véleményem, hogy lusta. Ha én egész nap itt lógnék, úszna a lakás, a gyereket nem etetné meg senki, nem lenne főtt kaja. Tényleg az ő gyerekeit ki látja el ha egész napa gép előtt ül?
Hogy tud egész nap a gép előtt ülni? A gyerekek mit esznek? Koszban ülnek egész nap, se pelus csere, se séta se semmi??
Én bevallom őszintén mostanában sokat netezek, mert a nagy hideg miatt nem vagyunk kint órákat a gyerekekkel, de így az alvásidejükben ideülök és vagy 2 órát netezek. Illetve reggel mielőtt felébrednek 1 órát. Szerintem már ez is sok, enynit se ülnék itt ha mondjuk többet mehetnénk kifelé.
Nem vagyok egy "elvágólag" típusú szülő mégis mindennap takarítanom kell, 2 naponta főzni, mosni, főzni stb. A férjem egész nap dolgozik este mikor hazaér persze segít.
Szóval nem tudom elképzelni ha vkinek 3 gyereke van (nekem csak 2 kicsi) akkor hogy tud annyit itt ülni?
Mi lenne?
Ha neki így jó, hát így jó.
Nekem sosincs időm erre:(
Nem látok bele az életükbe, lehet, hogy azért még takarít, háztartást vezet, és a gyerekekkel is foglalkozik.
Gondolom te se ülsz náluk egész nap, hogy lásd, gépezik-e. Lehet mindig csak odaül 10-20 percre.
Nem szivesen alkotok véleményt... engem is megitéltek már.
Ha nem a munka hanem a szórakozás köti a géphez akkor elfogadhatatlannak tartom. Ennyire nem lehet valaki önző .
A férj esetleg papucs mert mennyi idő van a lakásra ? nyilván a gyerekek nem mosogatnak el maguk után nem mosnak fel...
Szerintem bejárónő nélkül max úgy tudom elképzelni hogy az ételt hozatja mert a takaritás kb. két óra de főzni hogy lehet ha "egész nap a gép elött ül" ?
valami sántit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!