Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi a véleményetek...

Anyukák! Mi a véleményetek egy olyan anyáról, aki egész nap a gép elött ül, (3 gyereke van, férje is van és nincs bejárónője) Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 12:18
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
monnyon le! Mert mit kéne erre mondani ha nekik jó hát legyen.
2010. dec. 22. 12:21
 2/22 anonim ***** válasza:
65%

szia!

Így látatlanban, ismeretlenül az a véleményem, hogy lusta. Ha én egész nap itt lógnék, úszna a lakás, a gyereket nem etetné meg senki, nem lenne főtt kaja. Tényleg az ő gyerekeit ki látja el ha egész napa gép előtt ül?

2010. dec. 22. 12:22
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
A férjét, és a gyerekeit kellene megkérdezni ez ügyben, mert ha ők elnézik neki, ám legyen!
 4/22 anonim ***** válasza:
63%

Hogy tud egész nap a gép előtt ülni? A gyerekek mit esznek? Koszban ülnek egész nap, se pelus csere, se séta se semmi??

Én bevallom őszintén mostanában sokat netezek, mert a nagy hideg miatt nem vagyunk kint órákat a gyerekekkel, de így az alvásidejükben ideülök és vagy 2 órát netezek. Illetve reggel mielőtt felébrednek 1 órát. Szerintem már ez is sok, enynit se ülnék itt ha mondjuk többet mehetnénk kifelé.

Nem vagyok egy "elvágólag" típusú szülő mégis mindennap takarítanom kell, 2 naponta főzni, mosni, főzni stb. A férjem egész nap dolgozik este mikor hazaér persze segít.

Szóval nem tudom elképzelni ha vkinek 3 gyereke van (nekem csak 2 kicsi) akkor hogy tud annyit itt ülni?

5/22 anonim ***** válasza:
87%

Mi lenne?

Ha neki így jó, hát így jó.

Nekem sosincs időm erre:(

Nem látok bele az életükbe, lehet, hogy azért még takarít, háztartást vezet, és a gyerekekkel is foglalkozik.

Gondolom te se ülsz náluk egész nap, hogy lásd, gépezik-e. Lehet mindig csak odaül 10-20 percre.

6/22 anonim ***** válasza:
85%
Láttad,hogy egész nap a gép előtt ül? Gyerekek piszkosak,ápolatlanok? A lakás tiszta kosz? Ha mindre igen a válasz,akkor gáz, ha nem, akkor meg ne állíts hülyeségeket.
2010. dec. 22. 12:23
 7/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem szivesen alkotok véleményt... engem is megitéltek már.

Ha nem a munka hanem a szórakozás köti a géphez akkor elfogadhatatlannak tartom. Ennyire nem lehet valaki önző .

A férj esetleg papucs mert mennyi idő van a lakásra ? nyilván a gyerekek nem mosogatnak el maguk után nem mosnak fel...

Szerintem bejárónő nélkül max úgy tudom elképzelni hogy az ételt hozatja mert a takaritás kb. két óra de főzni hogy lehet ha "egész nap a gép elött ül" ?

valami sántit.

2010. dec. 22. 12:25
 8/22 anonim ***** válasza:
73%
Rólad van szó kérdező? Vagy másról? Ha másról, honnan tudod hogy mindig itt ül? Én pl. van hogy meg van nyitva egy oldal és ha arra járok a gép felé akkor válaszolok mondjuk (főleg fórumokra gondolok) de az nem jelenti h egész nap ott ülök.
2010. dec. 22. 12:25
 9/22 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű hogy mi egy ilyen anyáról a közvélemény, ezért nem fogom most én is leírni hogy legyen 50 ugyanolyan válasz.
2010. dec. 22. 12:40
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is mondta már a férjem,hogy egész nap a gép előtt ülök,mert mindig akkor ülök ide,amikor ő itthon van, így ezt látja. Azt nem,hogy egész délelőtt takarítottam,főztem,mostam,játszottunk a gyerekkel.
2010. dec. 22. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!