Anyukák! Mi a véleményetek egy olyan anyáról, aki egész nap a gép elött ül, (3 gyereke van, férje is van és nincs bejárónője) Vélemények?
Én csak azt nem értem, hogy van valakinek arra ideje, hogy EGÉSZ NAP egy másik anyukát lessen, hogy mit csinál. Mert arról is megvan mindenkinek a véleménye:S
És ha nem ez történik, akkor honnan tudja, bárki is, mit csinál egész nap egy háromgyerekes anyuka?
(Csak egy példa: reggel mielőtt felkel a gyerek, bekapcsolom a gépet, megnézem a leveleimet, felmegyek a facebook-ra. Ha felébredt, rengeteg dolgunk van, együtt főzünk, séta, játék, esetleg vásárlás. Közben a gépet úgy hagyom, ahogy van, lehet nem kéne de mindegy.
Mit lát egy kívülálló? Hogy egész nap fent tespedek a neten, hiszen a facebook kiírja, hogy elérhető vagyok.)
Közben meg nem is keveredtem ide egész délelőtt:)
Ez csak egy sarkos példa, de azért helytálló.
Miért vájkál valaki más életében? Nincs sajátja?
Nem csak bekapcsolva van a gépe, hanem konkrétan hozzászól iden témához egy bizonyos helyen.
Nem vájkálok senki magánéletében, csak érdekel, hogyan csinálja, hogy a családjában is helyt tud állni.(?)
Én alig keveredek ie a géphez a teendők miatt, igen, irigykedem is kicsit...
A válasz megírásának időpontja: ma 12:22
Milyen az az "elvágólag" típus?
Őszintén szólva, ha itthon vagyok, akkor én is a gép előtt vagyok egész nap, de ezt nem úgy kell érteni, hogy effektíve itt is ülök. Be van kapcsolva, és ahogy jövök megyek, úgy ránézek mindig. Vagy ha a konyhában van dolgom, akkor kiviszem oda (laptopról van szó). Igazából azért van ez, mert vagy filmet nézek rajta, vagy tanulok (vizsgaidőszak van), vagy mindkettőt egyszerre, és ezeket házimunka közben szoktam csinálni.
Amúgy meg engem nem nagyon izgat, hogy más mit csinál vagy mit nem csinál. Ha valaki ráér itt ülni a gépnél, akkor üljön, de amúgy lehet hogy ő sem ücsörög egész nap, csak 10-15 percenként odalép a bekapcsolt gépéhez és ír valamit ide, ír valamit oda, aztán megy egy kört a lakásban, megint odamegy a géphez, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!