Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan anyáról, akinek a két fiának akkora a haja hogy már nem látnak tőle, ő meg ad magára ezerrel?

Figyelt kérdés
Sajnálom a két gyereket, általános iskolások és akkora a haja mind a kettőnek hogy a szemükbe lóg, de nagyon! meg már rendesen benőtte a fülüket...borzasztó...a nő meg állandóan fotózkodik és rakja fel az egyik közösségi portálra a képeket hogy itt ott nyaralnak, új ruci, meg új haja van a két gyerek meg a képeken....áááá....hogy nem látja azt hogy hogyan néz ki a két gyereke???? a férje nem mondja neki? és a nagyszülők nem látják hogy néz ki az a két gyerek??? elit környéken laknak, jó módúak...a két gyerek meg mint valami csöves....én már úgy vagyok vele ha le közelebb találkozok vele rákérdezek hogy "növesztik" vagy mi??? ti mit tennétek? ja és már nem kicsik...akkor hogy nem mondják az anyjuknak h le kéne vágatni, mert mondjuk totál kilógnak az osztályukból? nem igaz h nem látják hogy gáz!
2012. aug. 21. 22:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

5. válaszoló vagyok

Ahogy látom, a többség nem látja olyan tragikusan a helyzetet mint te. Neked nem tetszik a frizurájuk, de lehet hogy nekik igen. És ahelyett, hogy őket kérdeznéd meg, akár a fiúkat is, hiszen már nagyok, hogy növesztik-e, inkább vadidegeneknek sopánkodsz, hogy a rokonaid hogy járatják a gyerekeket. Ezzel nem oldasz meg semmit! Annyit értél el vele, hogy a vadidegenek elmondták a véleményüket, amik neked nem tetszenek. Hiszen mi hogyan is dönthetnénk el, hogy a gyerekek hogy néznek ki és hogyan figyel rájuk. Egyébként az én fiam 4 lesz napokon belül és mi is tavaly nyár óta növesztettük a haját, mert nekünk így tetszik. Nyár elején, mikor beütött a meleg, akkor vágattuk le, de csak amiatt, mert tavaly is melegkiütése lett, a feje bőre is tiszta piros és rücskös volt. :( De már ő is megmondja, hogy milyen frizurát szeretne magának, most, hogy nőtt, már mondja, hogy neki a hosszú haj tetszik és ne vágassuk többet le. Amúgy meg anyukámnak van két keresztgyereke, akik kisfiúkként nyaraltak nálunk (már felnőttek). Mivel ők szegények, úgy jöttek be hozzánk faluról a városba, hogy egy ép ruhájuk nem volt, szakadt, foltos póló, nadrág, cipő, amiben otthon az udvaron is játszottak. Anyukám mégsem esett neki az ő anyukájuknak, hogy milyen igénytelen, meg hogy miért nem ünneplőben hozta be őket hozzánk, hanem másnap fogta a két gyerkőc kis kezét és elmentünk ruhákat vásárolni nekik. Persze ez annyiban más, hogy nyilván mi tudtuk az okát, hogy miért nem "rendes" ruhában voltak, de ha te is a nagybátyádat kérdeznéd, akkor talán nem okozna ez olyan nagy lelki traumát a számodra. Azt már félve merem csak megemlíteni, hogy végülis ez nem is a te dolgod, hiszen az ő gyerekeik. Ha bánt, hogy a rokonaid háta mögött hogy pocskondiázzák őket, akkor talán szólni kéne nekik, mert így csak te is beállsz azok közé, akik a hátuk mögött beszéli ki őket... ez mennyivel jobb?

2012. aug. 24. 20:10
 22/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! köszi a válasz! egy dolgot kell h megemlítsek: ok, h a te fiadnak növesztitek mert úgy tetszik és így gondolom h azért szép meg van igazítva és nem totál a szemébe lóg, ami a gyerek látását rontja és azt is gondolom, hogy nem nőtte be teljesen a két fülét a gyereknek... ezen a hajon látni h azért ilyen mert nem vágatják nekik. egyébként már beszéltem vele azóta az apával és mondta h beszél az anyukkal mert már ő is megjegyezte neki nem egyszer. szóval nekem lett igazam.
2012. aug. 25. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!