Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan anyáról, akinek a két fiának akkora a haja hogy már nem látnak tőle, ő meg ad magára ezerrel?

Figyelt kérdés
Sajnálom a két gyereket, általános iskolások és akkora a haja mind a kettőnek hogy a szemükbe lóg, de nagyon! meg már rendesen benőtte a fülüket...borzasztó...a nő meg állandóan fotózkodik és rakja fel az egyik közösségi portálra a képeket hogy itt ott nyaralnak, új ruci, meg új haja van a két gyerek meg a képeken....áááá....hogy nem látja azt hogy hogyan néz ki a két gyereke???? a férje nem mondja neki? és a nagyszülők nem látják hogy néz ki az a két gyerek??? elit környéken laknak, jó módúak...a két gyerek meg mint valami csöves....én már úgy vagyok vele ha le közelebb találkozok vele rákérdezek hogy "növesztik" vagy mi??? ti mit tennétek? ja és már nem kicsik...akkor hogy nem mondják az anyjuknak h le kéne vágatni, mert mondjuk totál kilógnak az osztályukból? nem igaz h nem látják hogy gáz!
2012. aug. 21. 22:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom, hogy valószínűleg ők akartak ilyen hajat, most divatos a szembe lógó haj. Azért szerintem a 10 éveseknek már lehet beleszólásuk abba, hogy hogyan néznek ki, én ilyen idősen már magam döntöttem el, hogy mit veszek fel, milyen frizurát szeretnék stb.

Gyanítom nem azért kérdezték, hogy hány éves vagy, mert túl fiatalnak gondoltak, inkább az ellenkezője igaz. Én is azt gondoltam először, hogy valami idősödő vaskalapos anyuka lehetsz.

2012. aug. 22. 02:23
 12/22 anonim ***** válasza:

a gyereke sulijában egyre több a hosszú hajú fiú

akkor most mindegyik igénytelen ????

szerintem csak divat, lehet h a gyerekek akarják h hosszú legyen

nem tudom mit parázol legközelebb kérdezd meg ez az új divat a fiúknál a hosszú haj?

ami meg a fészen van az a kirakat

amúgy neked nem teszik akkor ne kövesd, nem kellene beleszólni a dolgaikba majd te máshogy csinálod

2012. aug. 22. 08:02
 13/22 anonim ***** válasza:

az én gyerekeim már 7 évesen megmondták h milyen frizurát akarnak

pl a lányom notóriusan vágatja a haját kb 4-5cm hosszú olyan mintha fiú lenne neki ez tetszik akkor most én is rossza anya vagyok mert hagyom? jaaa 10 éves

2012. aug. 22. 08:05
 14/22 ava87 ***** válasza:
Én továbbra is azt gondolom, hogy itt nem szülői hanyagságról van szó, hanem így tetszik a két fiúnak. Vagy csak a nagyobbiknak, a kisebbik meg utánozza, ahogy ez lenni szokott :) Mondjuk azt sem értem, hogy itt miért csak az anyáról kéne rossz véleménnyel lenni, ha hanyagságról van szó, az apa épp úgy megfoghatja a két gyereket és elviheti fodrászhoz (gondolom ő is vágatja a haját). De nyilván azért nem teszik ezt meg, mert a két gyerek növeszti a haját. Ha mégse így van, hát kérdezd meg az unokabátyádat, hogy miért növesztik a fiúk haját.
2012. aug. 22. 08:28
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát számomra még mindig hihetetlen h ők akarnák így...de lehet igazatok van. Igen én azt is írtam h az unokabátyám is szólhatna h miért ilyen...majd rákérdezek hogy növesztik-e.
2012. aug. 22. 09:36
 16/22 anonim ***** válasza:
"ő minden héten fodrászhoz, meg műkörmöshöz jár a gyerekeire meg rá se néz..." - Miért nem ezzel kezdted? Valójában ez a te bajod. Irigy vagy, persze, ezt sosem fogod bevallani, még önmagadnak sem.
2012. aug. 22. 17:43
 17/22 A kérdező kommentje:

ez nem irigység, miért kell egyből ilyenre gondolni? megteheti úgy ahogy én is.. engem csak az zavar, hogy így néz ki a keresztgyerekem... és igen egyébként rájuk se néz, ő az a típusú nő aki nem főz és csak az számít neki hogy hogyan néz ki. Ez van sajna. Unokabátyámnak ez kellet és nekünk el kellett fogadnunk. Csak ha már ilyen a hajuk akkor legalább az látná h igen zsíros és nem ártana gyakrabban mosni, mert egy ilyen haj hamarabb zsírosodik.

Na és akkor amit írni akartam, ma voltam a két gyerekkel és így feltűnően megrázta a fejét h arrébb dobja a haját mert nem lát tőle...én meg rákérdeztem h zavar hogy ilyen? erre azt mondta hogy igen mert mindig a szemembe lóg....na erről ennyi. ja és két gyerek nem ez az emos rokker stílus vagy mi! nagyon nagyon visszafogott csendes és félénk gyerekek, akik szinte csak akkor szólalnak meg ha kérdezik őket....jól tanulnak, hittanra, meg zongora órára járnak...és ezzel elmondtam mindent...nem ilyen egy csöppet sem a stílusuk. Az apukkal nem találkoztam de rá fogok kérdezni, hogy növesztik-e .

2012. aug. 22. 18:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért vagy irigy, mert mindegyik bejegyzésedben szükségesnek tartod megjegyezni, hogy jó módúak, műkörmöshöz jár, stb. Mint mondtam, nem vallod be. De attól még roppant gusztustalan lehetsz, hogy ilyenekkel mocskolod azt, aki te is szeretnél lenni. Ne a gyerekeket sajnáld, hanem magadat, mert egy rosszindulatú vagy.
2012. aug. 23. 04:32
 19/22 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de tényleg igaza van itt az emberek 90%-ának....ide csak kötekedni járnak nagyon sokan, köztük te is! mind irigy emberek mint te is....bárki bármit kiír egyből ugrotok és leszúrjátok a másikat. Ne te mond már meg hogy én irigy vagyok van sem! Ismersz? nem! akkor meg? Jó módúak igen, úgy ahogy mi is! És igen fontosnak tartom megemlíteni hogy műkörmöshöz jár (ja nekem 5 éve műkörmöm van) meg fodrászhoz, hogy magára ad nagyon is, de a gyerekeire meg egyáltalán nem figyel..

Megkérdezhetem minek írtál ide amikor téged ez zavar? menjél máshová kötekedni! a te véleményedet nem kértem! Valószínű hogy te is olyan anya lehetsz mint ő...sőt biztos, mert akkor nem védenéd ennyire, úgy hogy nem is ismered. De nem idegesítem magam az ilyen idiótákon, mert igaz ami igaz hogy itt nagyon sok ember leszúrja a másikat és egyből beszól....nem vagyok kíváncsi a te véleményedre te tökéletes anyuka...

2012. aug. 23. 12:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem anya vagyok, hanem apa, és ismerem az olyan irigy nőket, mint te. Mindig a mások ügyeivel törődnek, közben pedig éppen őket kellene megszólni. ill. jól szájon vágni. :) De engem nem érdekel, azt teszel, amit akarsz, jó egészséget kívánok neked.
2012. aug. 23. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!