Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák, élettársak, nektek...

Apukák, élettársak, nektek mennyit ér a gyerek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit vállalnátok be azért, hogy gyereketek legyen? Pl. vállalnátok azt, hogy egy ideig ti legyetek vele otthon? Vagy a gyes alatt végig? Szülés után vállalnátok azt, hogy anyát elküldjétek pl. hasplasztikára vagy mellfelvarrásra, ha csak ez szüntetné meg a depresszióját? Vennétek mosogatógépet? (utolsó nem vicc, konkrét eseten alapszik) Várom a válaszokat és az indokokat!

2013. dec. 3. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
67%
Megfogtad a lényeget, köszi :)
2013. dec. 3. 20:46
 72/77 A kérdező kommentje:
Nem, de akkor is idegesítő, szokjon már le erről mindenki. Azt a szót, hogy én, mért nem írja senki nagy betűvel?
2013. dec. 3. 21:00
 73/77 anonim ***** válasza:
66%
A nagy Ő-vel megtiszteled annak a személyét, akiről beszélsz. Másrészt -nyelvtanilag - az illető nevét helyettesíted vele. A neveket meg ugye nagybetűvel írjuk. Az én személyes névmást meg nem kell ahhoz használni, hogy tudjuk valaki magáról beszél, hiszen a ragozásból kiderül. Általában az egoisták kezdik én-nel az összes mondatukat.
2013. dec. 3. 22:45
 74/77 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mi az, hogy személyes névmás és személyrag. Azt nem értem, hogy miért kell egy sima személyes névmást is nagybetűvel írni. Nem elég a személyneveket, a helyesírásnak megfelelően? És nem elég az életben megtisztelni valakit, még írásban is majmolni kell?
2013. dec. 3. 23:18
 75/77 anonim ***** válasza:
53%
Ó te jó ég! Na neked magyarázni... szerintem tök felesleges, mert úgyis csak az a jó amit te gondolsz! Amúgy szerintem amikor megismerkedsz egy férfival, egyből mond el neki nyíltan, hogy milyen vagy és így tudja majd mire számíthat. Sok csalódástól kímélnéd meg magadat és a férfiakat is!
2013. dec. 4. 11:18
 76/77 A kérdező kommentje:
Nyugodtság van. El fogom mondani, mert nem akarok x+1-dik alkalommal is csalódni az emberekben.
2013. dec. 4. 11:20
 77/77 anonim ***** válasza:

Van mosogatogép:-), a baba meg utban van. A párom a konyha és a lakás berendezését teljesen rámbizta.

A hasplasztikára és a mellfelvarrásra huzta a száját, de azt mondta, hogy ha nagyon fogom akarni a szülés után 1 évvel is, akkor megoldjuk. A kicsivel nem lesz otthon, anyagilag szerintem tönkremennénk, ha a párom nem dolgozna, szoval ez nálam fel sem merült, a többi majd kiderül :) Azért remélem lesznek apucis szombatok, amikor ök valahova kimozdulnak, en meg felteszem a lábam az asztalra és kipihenem magam.

2013. dec. 8. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!