Apukák, élettársak, nektek mennyit ér a gyerek?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit vállalnátok be azért, hogy gyereketek legyen? Pl. vállalnátok azt, hogy egy ideig ti legyetek vele otthon? Vagy a gyes alatt végig? Szülés után vállalnátok azt, hogy anyát elküldjétek pl. hasplasztikára vagy mellfelvarrásra, ha csak ez szüntetné meg a depresszióját? Vennétek mosogatógépet? (utolsó nem vicc, konkrét eseten alapszik) Várom a válaszokat és az indokokat!2013. dec. 3. 11:00
41/77 anonim válasza:
Mert gyerekesen gondolkozol azért.
42/77 A kérdező kommentje:
Te gondolkodol gyerekesen. Pégpedig azért, mert megbélyegzed azt, akinek a racionalitás az első és nem az érzelmek. És előveszed az életkor kártyát, aminek semmi de semmi köze nincs az ember személyiségéhez. Én pl. nem várom el, hogy megértsenek, csak azt, hogy igazat adjanak nekem, ha igazam van, de szerinted aki más személyiségtípus, az rögtön gyerekes. Te és a te fajtád vagytok a gyerekesek az érzelmeitekkel együtt, amik irányítják az életeteket.
2013. dec. 3. 15:29
44/77 A kérdező kommentje:
Te is igazoltad magad nekem. A te életed az érzelmeid irányítják, jó, oké, úgy b*szod el az életed, ahogy akarod, de hagyj békén a csöpögős hülyeségeddel, mert szétfolyik a racionalitásom falán. Köszönöm.
2013. dec. 3. 15:41
45/77 anonim válasza:
Èn kèrdeztem a korod :-) azèrt mer hasonlóan gondolkodtam mint te, pedig stabil tökèletes kapcsolatban voltam, sohsem csalódtam egy fèrfiban sem . Csak nem vagyok ennyire erőyzakos :-). Nem hittem a biológia óràban, mindig mindent racionàlisn logikusan èltem meg, ràadàsul sokkal hamarabb rohantam oda egy kiskutyàhoz minthogy gyerekre nezzek. Ès egyszer csak betöltöttem a 27et es a gyerek temaban minden racionalizmus elaszàlt:-) Sajnos azthiszem ez ilyen,mèg jól jàrtam hogy nem 40 èvesen jött ez, így sem elsre jött össze.
46/77 A kérdező kommentje:
Hagytad, hogy befolyásoljanak az ösztöneid. Én nem tettem volna.
2013. dec. 3. 15:48
47/77 anonim válasza:
Sohasem tettem en sem ez az egy gyűdt le eddig, de soha ne feledd ne itèlkezz olyan helyzet felett amiben mèg nem voltàl.Èn is most tanultam meg. Ettől fügetlenü, a "de szerelmes vagyok" ès hasonló f*gokban nem hiszek , majd elmúlik stb..de ez egy teljesen mas dolog. Mondjuk mondom 9 ève van egy csodalatos pàom, fèrjem aki a legjobb baràtom is ès mi mindemt megosztun mindenben segít stb. Lehet kellett ez a biztonsàg is.
48/77 anonim válasza:
Sőt mondok mèg valamit. Mkor pozitív lett a teszt nagyon megijedtem elkezdtem visszakozni, úgy gondoltam a fèrjem jobban akarta mint èn, mègsem nekem való. Uh kon mèg alig làtszott valami mindig bekabcsoltàk a szívhangot nem hatott meg azèrt van hogy dobogjon. Ha dobog èl ha nem nem ez a szív feladata.(Biológus vagyok)de most a 12 hetin amikor nèztük a monitoron ès màr emberi, simogatta az arcàt megpördült az uh felè ès bekapta az ujjàt akkor èreztem, hogyminden rendben. Nem bàntam meg ès mindent megtennèk màr most èrte....pedig tènyleg nem vagyok èrzelgős!
49/77 A kérdező kommentje:
És a férjed maradna vele gyesen/gyeden? Mennyi idő múlva fogsz visszamenni dolgozni?
2013. dec. 3. 16:17
50/77 anonim válasza:
Igen de ő keres jobban így felesleges....itthon is tudok dolgozni valamenyire, phd csinàlom, majd a szakdolgozóim dolgoznak helyettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!