Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák, élettársak, nektek...

Apukák, élettársak, nektek mennyit ér a gyerek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit vállalnátok be azért, hogy gyereketek legyen? Pl. vállalnátok azt, hogy egy ideig ti legyetek vele otthon? Vagy a gyes alatt végig? Szülés után vállalnátok azt, hogy anyát elküldjétek pl. hasplasztikára vagy mellfelvarrásra, ha csak ez szüntetné meg a depresszióját? Vennétek mosogatógépet? (utolsó nem vicc, konkrét eseten alapszik) Várom a válaszokat és az indokokat!

2013. dec. 3. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
75%
Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy fognám aztán megvenném a mosógépet. A nőnek is van fizetése.
2013. dec. 3. 11:41
 12/77 A kérdező kommentje:
Valahogy hasonlóan voltam én is az exemmel. Tetszettem neki, de én nem tudtam belenyugodni abba, hogy volt rajtam egy kis felesleg, nagyon sz*rul éreztem magam emiatt. Tehát valahol nem számít az, hogy a partner szereti a tested, ha te ki nem állhatod.
2013. dec. 3. 11:41
 13/77 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ezt tudjuk, kedves kérdező. A nők nem nekünk fogynak, öltöznek, hajat festenek, vágatnak, nem nekünk öltözködnek, hanem elsősorban maguknak. A plasztika sem a férfiaknak fontos, hanem a nőknek. Milyen lenne az élet, ha nem saját maguknak szeretnének tetszeni, hanem általában nekünk? De persze ez egy hiú ábránd.
2013. dec. 3. 11:45
 14/77 A kérdező kommentje:
Mért kellene másnak tetszeni és alárendelődni? Ezt tényleg nem értem.
2013. dec. 3. 11:52
 15/77 A kérdező kommentje:
Te is a nőknek akarsz tetszeni? Mert ha igen, akkor vakvágányra kerültél szerintem. Én pl. sose lennék képes csak azért felvenni egy ruhadarabot, ami szerintem ízléstelen és ronda, mert egy férfinak az tetszik. Ha ezt elvárja, akkor erőszakolja meg ő is a saját ízlését.
2013. dec. 3. 11:53
 16/77 anonim ***** válasza:
90%

"Mért kellene másnak tetszeni és alárendelődni? Ezt tényleg nem értem."

De akkor miért mástól várod,hogy megoldja a problémát. Téged zavar a testeden valami,akkor csináltasd te meg.

2013. dec. 3. 11:55
 17/77 anonim ***** válasza:
64%
Persze, szívesen felveszem azt, amit a feleségem szeetne, hogy vegyem fel. Vagy ha azt mondja, hogy rámférne már a fodrász, akkor szívesen el is megyek. Ettől még semmiféle önfeladást nem érzek. Legfeljebb akkor érezném, ha nagyon a szándékaim ellen lenne, amit szeretne tőlem. De ilyent nem kér.
2013. dec. 3. 11:56
 18/77 A kérdező kommentje:

Na én is ezt mondom, hogy rám senki nem fog tűsarkút meg miniszoknyát erőltetni, bármennyire is jól állna nekem, meg tetszene neki. Akkor kezdjen egy olyan nővel, aki alapvetően ilyen. Mennyire fel tudunk ám háborodni, ha valaki azt mondja, hogy ő meg akarja változtatni a férje/élettársa stílusát, de egy nőre bármilyen ízléstelen cuccot rá lehet erőltetni, igaz? Bizonyos határokon belül kikérem én is a másik véleményét, pl. hogy a kettő ing közül, ami tetszik nekem, melyiket vegyem meg, de nem ő válogatja össze a cuccaim, mert nem vagyok ovis.

Én nem várom mástól, hogy megoldja a problémát, csak azt kérem tőle, hogy amíg átszabnak, legyen otthon a gyerekekkel.

2013. dec. 3. 12:10
 19/77 anonim ***** válasza:
73%
Igaz nő vagyok és kicsit elterelődve a témától....súlyfeleslegem van nagyon zavar jelenleg terhesen nem sok esélyem rajta változtatni, nem is ez a lényeg. Szóval zavar de mikor a férjemmel vagyok ő olyan odaadó, szenvedélyes és stb...hogy el is felejtem akkor csak mi ketten vagyunk, szeret így , elfogad. Másnak meg nem akarok tetszeni. Ha 9 év és 2 gyerek után is megvan ez akkor miért kelen megcsináltatnom magam olyan pénzből amit a gyerekekre is költhetnék, csak mert rosszul érzem magam. Ha igazán szereteted a párod és viszont ő is ott már a külső testiség elenyészik....szerintem
2013. dec. 3. 12:10
 20/77 A kérdező kommentje:
Ahhh... Azért, mert te ilyen természet vagy, más még érezhet másképp. Engem, ha elégedetlen voltam magammal, az égvilágon senki nem tudott megvigasztalni. És a másik dolog az, hogy egy gyereknek sem kell 20 meséskönyv, ami csak porosodik a polcon. Az kell, hogy önálló, szabad akarattal rendelkező emberré neveljék, de ezt persze nem lehet mutogatni, nem úgy, mint a 20 meséskönyvet. És még mielőtt lehurrogtok, itt egy példa a családomból: A gyerek szobájában halmokban áll a játék, de be van neki fenyítve, hogy ha nem teljesít úgy az oviban a foglalkozásokon mint a többi gyerek, akkor a nagyihoz költöztetik. És nem ahhoz, akit szeret. így semmi értelme a sok játéknak, mert hiába van neki minden megvéve, ha közben terrorizálják. Azt a pénzt, amit a felesleges cuccokra kiadtak, jobb helyre is tehették volna.
2013. dec. 3. 12:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!