Apukák, élettársak, nektek mennyit ér a gyerek?
Egyebkent ïgy adok lehetősèget 5szakdolgozónak hogy vègezzenek, büszke vagyok rajuk!
Hogy hogy kell valali?
Persze hogyntud de minnèl több a lehetősèg annal hamarabb kezdheti el. Anno az alszakomon annyivel több diak volt a szakmunkalehetsègekhez kepest hogy èn csak 4 fèlèv màsodik feleben tudtam kezdeni kapkodhattam rendesen hogy időben meglegyen, felèvet csúsztam is miatta.
Szeretem csinàlni szeretek előadast tartani, szeretek a közeget. Jól èrzem magam benne. Reàlisan gondolkodtam tudtam hogy hosszú tàvon nem nekem való bizonyos szint utan a masik megalazàsról eltaposàsàról szól a feljebbjutasèrt, az èn termeszetem nem ilyen. Előadókènt vgy tanàrsegèdkent szeretnèk maradni azt bővan lehet gyerek mellett is..majd kiderül mit tartogatnak nekem.
53-as vagyok:
"Pénz téma: Akkor lesz gyerekem, ha nem kell majd garasoskodni, mert az megalázó."
Ja, hogy gazdag leszel. :) Az összes dolog amit írtál pénzel megoldható (bébiszitter, hasplasztika, mosogatógép...) Nem mutatja, hogy mennyit ér a férjnek a gyerek. Tehát miért is ne vállalná be a férj, ha ezek nem lennének lemondások neki, hiszen telik rá?
"Plasztika téma: Kell, kész, ennyi. Nem érdekel, mikor, nem érdekel, miből."
Ez érett hozzáállás? Szerintem ezért kérdezték a korod...
Nem, nem bébiszitter, hanem kifejezetten ő legyen a gyerekkel, tudja meg, milyen munkát is végez a felesége. Sokan előveszik az ottohn-csak-lógatod-a-lábad kártyát. Hát nem, semmiféle bébiszitterről nem lehet szó.
Nem érdekel, hogy ki mit gondol, mi mennyire érett gondolkodás meg nem az, de akkor sem fogom utálni a testem. Nem fogom hagyni, hogy utáljam magam.
Olyan mintha Te nem is szeretnél gyereket, neked ez csak nyűg lenne, hiszen milyen lesz utána a tested, mikor tudsz visszamenni dolgozni.
Páromnak mindent megérnek a gyerekek. Bármit megtesz értük és nem olyan dolgokat amik pénzben méretnek. Munka után foglalkozik a gyerekekkel. Mikor itthon van este Ő fürdet Ő ad vacsorát nekik. Csecsemő koruktól foglalkozik a gyerekeivel. Pelenkázza.. sőt még a köldökcsonkot is Ő ápolta mert én rosszul voltam Tőle. Ha nem ilyen lett volna a hozzáállása akkor nem szültem volna neki gyereket. De nekem arra volt igényem, hogy a párom ugyan úgy kivegye a részét az otthoni dolgokban. Van aki meg azt szereti, ha Ő tesz meg mindent. Ahány ember annyiféle gondolkodás. Igazságot úgy sem tudsz tenni, hogy ki csinálja jobban vagy kinek az élete jobb. Az a lényeg, hogy Te magad jól érezd magad abban a helyzetben és boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!