Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák, élettársak, nektek...

Apukák, élettársak, nektek mennyit ér a gyerek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit vállalnátok be azért, hogy gyereketek legyen? Pl. vállalnátok azt, hogy egy ideig ti legyetek vele otthon? Vagy a gyes alatt végig? Szülés után vállalnátok azt, hogy anyát elküldjétek pl. hasplasztikára vagy mellfelvarrásra, ha csak ez szüntetné meg a depresszióját? Vennétek mosogatógépet? (utolsó nem vicc, konkrét eseten alapszik) Várom a válaszokat és az indokokat!

2013. dec. 3. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:
Sose akartam és nem is akarok egyedülálló anya lenni. Az nekem túl sok lenne.
2013. dec. 3. 17:38
 62/77 anonim ***** válasza:

Egyebkent ïgy adok lehetősèget 5szakdolgozónak hogy vègezzenek, büszke vagyok rajuk!

Hogy hogy kell valali?

2013. dec. 3. 17:43
 63/77 A kérdező kommentje:
Te írtad, hogy nem volt más, és ez fizetést ad. Tehát mindegy, mi, csak kellett valami. Ha a szakdolgozókat nem szipolyozod így ki, akkor rendben van, csak elsőre úgy jött le, hogy megírják helyetted a dolgokat.
2013. dec. 3. 17:46
 64/77 anonim ***** válasza:
De utannaírtam hogy muszaly:-) Miből lesz szakdolgozatuk akkor? 3 kötelező volt felvenni en 5 vettem a munka is oszlik meg akkor màr 5 ebernek segítem elő a diplomat,es jól jön nekik a pont a cikkeim utan kesőbbre.
2013. dec. 3. 17:58
 65/77 A kérdező kommentje:
Jajj, nehogy már szegény egyetemistának odáig fussa az értelmi képessége, hogy másból is tudjon szakdogát írni! Ha te nem gondoznád, akkor gondozná más a szakdolgozatát. Ilyen egyszerű. De még mindig nem értem, hogy minek phd-zni, ha utána nem akarsz kutatni/oktatni az egyetemen? Minek vállalni még ezt a nyűgöt is?
2013. dec. 3. 18:02
 66/77 anonim ***** válasza:

Persze hogyntud de minnèl több a lehetősèg annal hamarabb kezdheti el. Anno az alszakomon annyivel több diak volt a szakmunkalehetsègekhez kepest hogy èn csak 4 fèlèv màsodik feleben tudtam kezdeni kapkodhattam rendesen hogy időben meglegyen, felèvet csúsztam is miatta.

Szeretem csinàlni szeretek előadast tartani, szeretek a közeget. Jól èrzem magam benne. Reàlisan gondolkodtam tudtam hogy hosszú tàvon nem nekem való bizonyos szint utan a masik megalazàsról eltaposàsàról szól a feljebbjutasèrt, az èn termeszetem nem ilyen. Előadókènt vgy tanàrsegèdkent szeretnèk maradni azt bővan lehet gyerek mellett is..majd kiderül mit tartogatnak nekem.

2013. dec. 3. 18:14
 67/77 anonim ***** válasza:
52%

53-as vagyok:

"Pénz téma: Akkor lesz gyerekem, ha nem kell majd garasoskodni, mert az megalázó."

Ja, hogy gazdag leszel. :) Az összes dolog amit írtál pénzel megoldható (bébiszitter, hasplasztika, mosogatógép...) Nem mutatja, hogy mennyit ér a férjnek a gyerek. Tehát miért is ne vállalná be a férj, ha ezek nem lennének lemondások neki, hiszen telik rá?

"Plasztika téma: Kell, kész, ennyi. Nem érdekel, mikor, nem érdekel, miből."

Ez érett hozzáállás? Szerintem ezért kérdezték a korod...

2013. dec. 3. 18:36
 68/77 A kérdező kommentje:

Nem, nem bébiszitter, hanem kifejezetten ő legyen a gyerekkel, tudja meg, milyen munkát is végez a felesége. Sokan előveszik az ottohn-csak-lógatod-a-lábad kártyát. Hát nem, semmiféle bébiszitterről nem lehet szó.

Nem érdekel, hogy ki mit gondol, mi mennyire érett gondolkodás meg nem az, de akkor sem fogom utálni a testem. Nem fogom hagyni, hogy utáljam magam.

2013. dec. 3. 18:48
 69/77 anonim ***** válasza:
75%

Olyan mintha Te nem is szeretnél gyereket, neked ez csak nyűg lenne, hiszen milyen lesz utána a tested, mikor tudsz visszamenni dolgozni.

Páromnak mindent megérnek a gyerekek. Bármit megtesz értük és nem olyan dolgokat amik pénzben méretnek. Munka után foglalkozik a gyerekekkel. Mikor itthon van este Ő fürdet Ő ad vacsorát nekik. Csecsemő koruktól foglalkozik a gyerekeivel. Pelenkázza.. sőt még a köldökcsonkot is Ő ápolta mert én rosszul voltam Tőle. Ha nem ilyen lett volna a hozzáállása akkor nem szültem volna neki gyereket. De nekem arra volt igényem, hogy a párom ugyan úgy kivegye a részét az otthoni dolgokban. Van aki meg azt szereti, ha Ő tesz meg mindent. Ahány ember annyiféle gondolkodás. Igazságot úgy sem tudsz tenni, hogy ki csinálja jobban vagy kinek az élete jobb. Az a lényeg, hogy Te magad jól érezd magad abban a helyzetben és boldog legyél.

2013. dec. 3. 18:58
 70/77 A kérdező kommentje:
De minek kell nagy ő-vel írni? Ez tök idegesítő.
2013. dec. 3. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!