Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Apukák, élettársak, nektek...

Apukák, élettársak, nektek mennyit ér a gyerek?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mit vállalnátok be azért, hogy gyereketek legyen? Pl. vállalnátok azt, hogy egy ideig ti legyetek vele otthon? Vagy a gyes alatt végig? Szülés után vállalnátok azt, hogy anyát elküldjétek pl. hasplasztikára vagy mellfelvarrásra, ha csak ez szüntetné meg a depresszióját? Vennétek mosogatógépet? (utolsó nem vicc, konkrét eseten alapszik) Várom a válaszokat és az indokokat!

2013. dec. 3. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
100%
28-as vagyok. Sajnos sokszor veszekszem a férjemmel, pedig jobban belegondolva nagyon jó ember, tényleg kijárna neki, hogy itthon legyen pár hónapot, nehezen hagynám itt a picit, de a legjobb kezekben lenne. A mosogatógépet igazság szerint én nem szeretném, inkább mosogatok én, csak gondolom már unja, h folyton( napi 1X amúgy csak) mosogatok és tudja, h utálok mosogatni (nem utálok, de nem is a kedvencem).
2013. dec. 3. 13:36
 32/77 A kérdező kommentje:
30: Mert ezt látom magam körül. Már írtam, hogy ovis kortól hozhat döntést abban, hogy milyen plusz foglalkozásra jár. Felkínálom neki a lehetőségeket, és választhat, de a lényeg az, hogy érezze jól magát. Van egy másik rokonom, aki bevallottan azért járatja 4 különböző foglalkozásra az iskolás gyerekeit, mert őt könnyű felidegesíteni, és addig sincsenek otthon. Ez is szomorú.
2013. dec. 3. 13:44
 33/77 anonim ***** válasza:
36%

Egy férfi szerintem soha nem fog annyira gyyereket akarni, hogy bármit megtegyen érte. Ha már megszületett a gyerek, az más helyzet, mert akkor a többség már bármit megtenne értük.

De szerintem a te kérdésed nem erről szól, csak egyszerűen csalódtál egy férfiban...

2013. dec. 3. 14:13
 34/77 anonim ***** válasza:

Anuykám is ezt tette ovis kormba felajánlott egy csomó lehetőséget, mára nagyon bánom hogy nemet mondtam bizonyos dolgokra pl a zenére

Egy ovis még nagyon gyerek nem tud dönteni mert nincs tapasztalata. Sok mindent ki kell vele próbáltatni 1 hónapig és az alapján tud dönteni. Pároméknál is így volt sokkal jobb...megfogadtam nálunk is így lesz. Haragszom anyura egy kicsit hogy nem látta ezt be, rengeteg dologról lemaradtam.

2013. dec. 3. 14:17
 35/77 anonim ***** válasza:
Törj ki abból a közegből, borzalmas emberek vesznek körül.
2013. dec. 3. 14:18
 36/77 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy akkor az apa miért várja el, hogy a feleség/élettárs bármiről is lemondjon, ha ő nem akar? Viszont annak sincs értelme szerintem, hogy az anya ráerőlteti a gyereket az apára, miközben apa nem is akar még/nem készült fel rá. Tényleg nem értek egyet azzal, ahogy a rokonaim a gyerekeiket nevelik, de hát nekem ugye nincs beleszólásom, nincs közöm hozzá. És igen, tényleg csalódtam a férfiakban sorozatosan, lassan úgy érzem, hogy még egyedül is jobb, mint egy családban, ahol minden csak az én gondom.
2013. dec. 3. 14:24
 37/77 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de majd megtalálod az igazit aki tényleg maximálisan melletted van és akkor átértékelődnek benned a dolgok. És az ő családja új példákat hoz az életedbe!!!
2013. dec. 3. 14:44
 38/77 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy nekem egy gyerek az életembe nem értelmet vinne, hanem egy pluszt. Jól is néznék ki, ha semmit nem érnék el, csak azt, hogy szültem még egy rabszolgát erre a megszomorodott világra. Ha lesz olyan férfi, aki megmutatja, hogy ő is hajlandó otthon lenni a gyerekkel, és megosztani velem a háztartást, akkor meghozom a gyerekvállalás döntését, szigorúan racionálisan, de ha nem találkozok ilyen emberrel, akkor sem fogom bánni azt, hogy nem lett gyerekem.
2013. dec. 3. 14:46
 39/77 anonim ***** válasza:
Hàny èves vagy?
2013. dec. 3. 15:21
 40/77 A kérdező kommentje:
Mit számít az?
2013. dec. 3. 15:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!