Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt a gyerekvállalás témakörbe...

Itt a gyerekvállalás témakörben miért van ennyi agresszív, rosszindulatú anyuka?

Figyelt kérdés

A kérdéseket olvasva szinte elszörnyedek, miket írnak, milyen stílust megengednek egymásnak a válaszadók. És a 90%-uk szülő, újdonsült anyuka!

Aki nem szoptat 2 évig az rohadt önző, minek szült, akinek császárja volt az egy értéktelen sz*r, aki nem tud szoptatni nem is ember, aki otthon meri hagyni a babáját pár órára a nagymamával holmi kikapcsolódásért cserébe az egy rohadt aljas nőszemély, akinek fontos szülés után a szexuális élete, az egy csak magára gondoló szajha, akinél külön szobába alszik a gyerek az meggondolatlan, nemtörődöm, ostoba...

Kérdem én, azokat a nőket, akik az ilyen és hasonló hangvételű kommenteket írják ki vette el? Ki a búbánat vállalt velük gyermeket? És lefgőképp: ki a jóisten tudja őket elviselni nap mint nap? Vagy éppen azért ilyen támadóak, mert a saját hibás viselkedésüket próbálják védeni, ami már most, a baba születése után a házasságuk rovására megy?

2013. nov. 29. 23:20
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem jellemző, amit írsz. Vannak olyan vérlázító, vagy hihetetlenül ostoba kérdések, ahol több ilyen válasz van, de a kérdések nagy részénél a legtöbb válasz segítő szándékú. Szerintem amiről írsz az elenyésző a normális válaszokhoz képset, csak ha van egy-egy ilyen, az jobban feltűnik, mint a sok átlagos hangvételű válasz.
2013. nov. 30. 15:09
 32/37 anonim ***** válasza:
70%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Mi erről a kérdésről és válaszról a véleményetek?

2013. nov. 30. 15:17
 33/37 anonim ***** válasza:
88%
Az, hogy a második válaszoló egy barom. Minden további nélkül. Csak tudja már az anyja, hogy mikor álmos a gyerek, és jogos, ha megijed, szerintem jól tette, hogy orvost hívott. Viszont hála az égnek nem olyan sok az ilyen bunkó.
2013. nov. 30. 15:20
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

köszönöm.

7 es válaszoló vagyok...Én tettem fel ezt a kérdést amit most bemásoltam és kérdeztem a véleményeteket. Mint első gyerekes anyuka igenis megijedtem, mert még sosem csinált ilyet a gyerekem, és nem így viselkedik ha álmos, vagy ha fáj a hasa..és inkább valóban feleslegesen hívok orvost mint hogy utána örök életre bánjam hogy nem hívtam. jobb félni mint megijedni.

2013. nov. 30. 15:23
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem sajnos igazat kell adjak a kérdezőnek!...itt az élő példa rá, ez a bemásolt kérdés..
2013. nov. 30. 15:25
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
33-as vagyok, és a te kérdésednél a 3. válaszoló. Hagyd rá, túl okos szegény :)
2013. nov. 30. 15:26
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Ráhagyom...provokáció, semmi más. Lehet neki nincs gyereke, vagy esetleg még nem történt vele olyasmi, amivel nem tudna mit kezdeni vagy egyszerűen felelőtlen. Kíváncsi voltam mások véleményére, került-e valaki ilyen helyzetbe tapasztalatra voltam kíváncsi de sejtettem azlrt hogy lesz egy két rosszindulatú emberke is..:)
2013. nov. 30. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!