Itt a gyerekvállalás témakörben miért van ennyi agresszív, rosszindulatú anyuka?
A kérdéseket olvasva szinte elszörnyedek, miket írnak, milyen stílust megengednek egymásnak a válaszadók. És a 90%-uk szülő, újdonsült anyuka!
Aki nem szoptat 2 évig az rohadt önző, minek szült, akinek császárja volt az egy értéktelen sz*r, aki nem tud szoptatni nem is ember, aki otthon meri hagyni a babáját pár órára a nagymamával holmi kikapcsolódásért cserébe az egy rohadt aljas nőszemély, akinek fontos szülés után a szexuális élete, az egy csak magára gondoló szajha, akinél külön szobába alszik a gyerek az meggondolatlan, nemtörődöm, ostoba...
Kérdem én, azokat a nőket, akik az ilyen és hasonló hangvételű kommenteket írják ki vette el? Ki a búbánat vállalt velük gyermeket? És lefgőképp: ki a jóisten tudja őket elviselni nap mint nap? Vagy éppen azért ilyen támadóak, mert a saját hibás viselkedésüket próbálják védeni, ami már most, a baba születése után a házasságuk rovására megy?
Kérdező te jól vagy? Az abortusz normális procedúra? Nincs szó gyerekről? Erre inkább nem is írok semmit, ez kiverte a biztosítékot.
Üdv: egy egészségügyis
Néhányan nem tudom miről beszélnek, és mivel vádolnak, de mindegy.
Az abortuszról az a véleményem, hogy bizonyos esetekben igenis ez a legjobb megoldás (pl. amit valaki említett, hogy az anyja egyébként sem szerette volna a gyereket).
De itt vissza is tértünk a kérdésem eredetéhez: nekem van egy véleményem (ami egyébként nem is a kérdés része), páran egyetértenek vele, a nagytöbbség meg nem. És ilyenkor kezdődik a mocskolódás, kötekedés. Kb. a 2. oldalig teljesen normális válaszok érkeztek, aztán megjöttek ide is a kötekedő, agresszív, boldogtalan anyukák.
Nagyon örültem, hogy az első pár oldalon olyan emberek is hozzászóltak, akik toleránsabban állnak másokhoz, de elég elszomorító, hogy sajnos megjelent a másik oldal is. Az előbbieknek köszönöm a válaszait, az utóbbiaknak üzenem, hogy menjenek és nézzenek tükörbe legközelebb, mielőtt írnak valamit.
U.i.: én nem pontoztam le senkit (tegnap este mikor elmentem aludni még mindenki 100%-on állt), annyi történt, hogy reggelre megjelentek a gyerekgyilkosozók, császárellenesek, anyósgyűlölők és lenyomtak mindenkit a bánatba. Nem is értem, miért pontoznék le olyan válaszokat, amikkel eleve egyet is értek?!
Kedves Kérdező! Igen ismerőd amit írsz,én is írtam már ilyen kérdést,mert annyira elegem volt a sok begyöpösödött,lelki problémákkal küzdő,hormontúltengéses anyukákból.De már megtanultam nem foglalkozni velük.Bár ebbe a témakörbe megjelennek nagyon okos tinik is,hogy tapasztalataikat a gyereknevelés terén megosszák és egy anyukát aki nem engedné,hogy 14 éves serdülő kislánya fiúval aludjon elmondják egy konzervatív buta,rossz anyának,mert Ők aztán tudják.
Sajnos eleve a magyar emberek nagy része ilyen,irigy,pesszimista,más életébe vájkáló,tolerancia 0,az érzelmi intelligencia a béka feneke alatt van.Ráadásul ez az oldal anonim itt aztán minden magukba fojtott idegességüket,dühüket kieresztik sárba tiporják a másikat,pláne a mai trendekkel kapcsolatban.De én már csak sajnálom Őket,mert biztosan elégedetlenek az életükkel.
A mocskolódást, kótekedést te kezdted, kedves kérdező.
Ha valaki nem ért veled egyet, az már boldogtalan, kiégett anyuka, ugye?
Sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!