Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt a gyerekvállalás témakörbe...

Itt a gyerekvállalás témakörben miért van ennyi agresszív, rosszindulatú anyuka?

Figyelt kérdés

A kérdéseket olvasva szinte elszörnyedek, miket írnak, milyen stílust megengednek egymásnak a válaszadók. És a 90%-uk szülő, újdonsült anyuka!

Aki nem szoptat 2 évig az rohadt önző, minek szült, akinek császárja volt az egy értéktelen sz*r, aki nem tud szoptatni nem is ember, aki otthon meri hagyni a babáját pár órára a nagymamával holmi kikapcsolódásért cserébe az egy rohadt aljas nőszemély, akinek fontos szülés után a szexuális élete, az egy csak magára gondoló szajha, akinél külön szobába alszik a gyerek az meggondolatlan, nemtörődöm, ostoba...

Kérdem én, azokat a nőket, akik az ilyen és hasonló hangvételű kommenteket írják ki vette el? Ki a búbánat vállalt velük gyermeket? És lefgőképp: ki a jóisten tudja őket elviselni nap mint nap? Vagy éppen azért ilyen támadóak, mert a saját hibás viselkedésüket próbálják védeni, ami már most, a baba születése után a házasságuk rovására megy?

2013. nov. 29. 23:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, én is olvastam azt a kérdést, amikor undorodik a szüléstől....hát, őszintén nekem felforrt az agyvizem, de inkább nem írtam hozzá...:) egyszerűen nem volt erőm a veszekedéhze mert úgyis vita lenne ha valaki le meri írni a véleményét, úgy hogy közben nem a kérdezőt pártolja...ne szüljön az ilyen.
2013. nov. 30. 08:56
 22/37 anonim ***** válasza:
62%
Köszönöm a lepontozást! Ez mindent elmond....
2013. nov. 30. 09:16
 23/37 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező te jól vagy? Az abortusz normális procedúra? Nincs szó gyerekről? Erre inkább nem is írok semmit, ez kiverte a biztosítékot.

Üdv: egy egészségügyis

2013. nov. 30. 10:05
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
sajnos ez itt mindennapos,én már nem veszem fel ezeket a megjegyzéseket,ugyanis már-már sajnálom Őket,mennyire nagy problémájuk lehet,hogy másokra vetítik ki.Pl most válaszoltam egy kérdésre mennyiért vásárolok fiam szülinapjára és jött rengeteg megjegyzés,hogy minek annyit költeni,meg ilyenek,nem értem miért zavar valakit ha 20ezer ft-ot költök az egyetlen fiamra,úgy érzem nem tudják milyen drágák a jó minőségű játékok.
2013. nov. 30. 12:19
 25/37 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező,most olvasom a kommenteket azért,neked is van egy érdekes stílusod,és nem vagy tisztában a biológiával,mi az,hogy nincs gyerekről szó egy abortusznál? Mond neked van gyereked? Láttad őt 10-12 hetesen? Én láttam az enyémet egy apró ember volt karokkal,meg mindennel,nem lenne képem sosem azt állítani,hogy nem ember csak,mert még pici,és fejletlen.
2013. nov. 30. 12:22
 26/37 A kérdező kommentje:

Néhányan nem tudom miről beszélnek, és mivel vádolnak, de mindegy.

Az abortuszról az a véleményem, hogy bizonyos esetekben igenis ez a legjobb megoldás (pl. amit valaki említett, hogy az anyja egyébként sem szerette volna a gyereket).

De itt vissza is tértünk a kérdésem eredetéhez: nekem van egy véleményem (ami egyébként nem is a kérdés része), páran egyetértenek vele, a nagytöbbség meg nem. És ilyenkor kezdődik a mocskolódás, kötekedés. Kb. a 2. oldalig teljesen normális válaszok érkeztek, aztán megjöttek ide is a kötekedő, agresszív, boldogtalan anyukák.

Nagyon örültem, hogy az első pár oldalon olyan emberek is hozzászóltak, akik toleránsabban állnak másokhoz, de elég elszomorító, hogy sajnos megjelent a másik oldal is. Az előbbieknek köszönöm a válaszait, az utóbbiaknak üzenem, hogy menjenek és nézzenek tükörbe legközelebb, mielőtt írnak valamit.

U.i.: én nem pontoztam le senkit (tegnap este mikor elmentem aludni még mindenki 100%-on állt), annyi történt, hogy reggelre megjelentek a gyerekgyilkosozók, császárellenesek, anyósgyűlölők és lenyomtak mindenkit a bánatba. Nem is értem, miért pontoznék le olyan válaszokat, amikkel eleve egyet is értek?!

2013. nov. 30. 12:38
 27/37 anonim ***** válasza:
81%

Kedves Kérdező! Igen ismerőd amit írsz,én is írtam már ilyen kérdést,mert annyira elegem volt a sok begyöpösödött,lelki problémákkal küzdő,hormontúltengéses anyukákból.De már megtanultam nem foglalkozni velük.Bár ebbe a témakörbe megjelennek nagyon okos tinik is,hogy tapasztalataikat a gyereknevelés terén megosszák és egy anyukát aki nem engedné,hogy 14 éves serdülő kislánya fiúval aludjon elmondják egy konzervatív buta,rossz anyának,mert Ők aztán tudják.

Sajnos eleve a magyar emberek nagy része ilyen,irigy,pesszimista,más életébe vájkáló,tolerancia 0,az érzelmi intelligencia a béka feneke alatt van.Ráadásul ez az oldal anonim itt aztán minden magukba fojtott idegességüket,dühüket kieresztik sárba tiporják a másikat,pláne a mai trendekkel kapcsolatban.De én már csak sajnálom Őket,mert biztosan elégedetlenek az életükkel.

2013. nov. 30. 12:49
 28/37 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező.. itt csak az lehet toleráns aki veled ért egyet? Hogy is van ez? Én itt snekinél nem láttam mocskolódást. Te kezdted ezzel az abortusz témával. Mindenkinek van erről saját véleménye, szerinted normális, jó dolog, szerintem elfogadhatatlan, kivéve ha olyan beteg lenne a gyerek, vagy az anya egészségét veszélyezteti. Én elfogadom a te álláspontod, te miért nem az enyém? Csak ha már ennyire toleránsnak tartod magad.
2013. nov. 30. 14:15
 29/37 anonim ***** válasza:
52%

A mocskolódást, kótekedést te kezdted, kedves kérdező.

Ha valaki nem ért veled egyet, az már boldogtalan, kiégett anyuka, ugye?

Sajnállak.

2013. nov. 30. 14:34
 30/37 anonim ***** válasza:
82%
Ebben a témában soha nem lesz egyetértés, és ez pont így jó. Mindenkinek megvan az álláspontja, el kell fogadni, vagy nem kell kérdezgetni. Ennyi.
2013. nov. 30. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!