Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt a gyerekvállalás témakörbe...

Itt a gyerekvállalás témakörben miért van ennyi agresszív, rosszindulatú anyuka?

Figyelt kérdés

A kérdéseket olvasva szinte elszörnyedek, miket írnak, milyen stílust megengednek egymásnak a válaszadók. És a 90%-uk szülő, újdonsült anyuka!

Aki nem szoptat 2 évig az rohadt önző, minek szült, akinek császárja volt az egy értéktelen sz*r, aki nem tud szoptatni nem is ember, aki otthon meri hagyni a babáját pár órára a nagymamával holmi kikapcsolódásért cserébe az egy rohadt aljas nőszemély, akinek fontos szülés után a szexuális élete, az egy csak magára gondoló szajha, akinél külön szobába alszik a gyerek az meggondolatlan, nemtörődöm, ostoba...

Kérdem én, azokat a nőket, akik az ilyen és hasonló hangvételű kommenteket írják ki vette el? Ki a búbánat vállalt velük gyermeket? És lefgőképp: ki a jóisten tudja őket elviselni nap mint nap? Vagy éppen azért ilyen támadóak, mert a saját hibás viselkedésüket próbálják védeni, ami már most, a baba születése után a házasságuk rovására megy?

2013. nov. 29. 23:20
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az abortusz témát se értem...van akinek ez van akinek az a véleménye róla. Le lehet írni..de miért kell olyat kiírni hogy "Szerintetek micsináljak, megtartsam vagy menjek abortuszra...?"

Hát véleményem szerint ha valóban ilyen helyzetben van, de itt írkáljon, és ne 30 idegentől várja a választ hanem párjával-szüleivel beszélje meg a feltételeket, és hogy mit akarnak, és saját maga döntsön. Hisz tudja úgyis mndenki hogy ezzel hatalmas vitát teremtenek.

2013. nov. 29. 23:56
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi még mindig "utolsó" vagyok, olvasom közben reagálok :)

Hát..erre az anyós témára is csak a saját példámmal tudok előhozakodni. Véleményem szerint mindenki mga döntse el azt is mennyit enged az anyósnak, elsősorban vele beszélje meg hogy mi a problémája, és ne innen várja a valódi segítséget...

Az én anyósom szó szerint szörnyeteg, párom sem úgy áll hozzá, mint egy anyához, akihez fordulhat...egy pár példa ami miatt én sem szívesen hagyom együtt vele a gyerekemet felügyelet nélkül: egyik unokája beteg, volt rá példa, hogy több adag gyógyszert adott neki a kelleténél, pusztán feledékenységből. Volt olyan is,amikor pálinkát öntött a pohárba mert azt hitte víz, a gyerek úgy szólt..

Vagy amikor láttam, hogy a két fiú unokája a szeme láttára verekszik, és rájuk se szól!

Az én lányom konkrétan rohant az ágyon 1 éves kora után nem sokkal, amíg ő bámulta a tévét..szóval ha elkéri a gyereket, akkor ne a tévét nézze hanem rá figyeljen.

És ami a legszomorúbb, úgy jön át pakolni a cuccaink közt mintha az övé volna, és hiába kértük szépe, csúnyán, nem érti meg. akárki szólhat neki, hasztalan.

2013. nov. 30. 00:03
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy sajnálatos módon az emberek nagy része biológiailag alkalmas a szülésre, hiába, hogy szellemileg nem lennének azok. Valakinek gyereke születik, és máris azt hiszi, hogy ő bizony mindent tud a kisbabákról, a táplálkozásról, a nevelésről, és még sorolhatnám... közben pedig a nagy büdös pütypürüttyöt. Szép dolog a gyermekáldás, és nyilván mindenkinek joga van hozzá, csak az a szomorú, hogy ők ebben csak annyit látnak, hogy majd jól kiposztolják a fészbukra terhességük minden másodpercét, jaj de cuki, gratuláljon mindenki, aztán a szülést is megosztják mind az 1500 ismerősükkel, ismét gratulál mindenki, aztán jöhetnek a cuki babacuccok, cuki babaképek, és még cukibb cukiságok. De amikor már leszakadnak a mellbimbóik a fájdalomtól, apuka a szülés óta hozzájuk sem nyúl, inkább sörözni megy, a gyerek végigordítja az éjszakát, nekik meg nem marad semmi más az életükben, akkor szépen levezetik a haragjukat az olyan anyukákon, akik képesek voltak megkönnyíteni a saját helyzetüket. És ők magukat rendkívül erős, kemény, harcias nőknek tartják, akik hős módon óvják a gyereket minden porszemtől, és persze mindenki más büdös gyökér. Holott csak hisztis, agresszív, szeretethiányos és magányos libák, akik azt hitték, hogy a babázás csak móka és kacagás lesz. Aztán kopp. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, bár sajnos a gyerekeiken általában később nagyon meglátszik...
2013. nov. 30. 00:55
 14/37 A kérdező kommentje:
Sajnálom a gyerekeiket. De igen, sajna rengeteg ilyen anya van. Különös ismertetőjegyük, hogy minden 2. hozzászólást azzal kezdenek, hogy az összes férfi tetü, hogy is merészelik hogy panaszkodnak, hogy szülés után 6 hónappal még nincs kedvük a szexhez, és nem akarnak a gyerekkel aludni?!
2013. nov. 30. 00:58
 15/37 anonim ***** válasza:
68%

Kedvencem az volt mikor leundoritoztak,gusztustalanoztak,hulyeztek egy 38(azthiszem) hetes kismamat mert megkerdezte milyen a nyakdugo.

En anno korbeugraltam volna ha valaki az orrom ala dug egy kepet. Sot ha eloben dugjak az orrom ala annak is orulok...

Egy kismamat barmilyen buta kerdese van foleg elso terhessegnel hogy lehet leidiotazni???

Akkor sem es szota sem ertem....

2013. nov. 30. 07:20
 16/37 anonim ***** válasza:
32%

Kedves kérdező! Bár igazat adok neked sok mindenben, de azért olvasd vissza a kerdésedet, és kommentjeidet.

Hát elég bicskanyitogató, lekezelő a stílusod. Szóval nézz magadba is a válaszért.

Anyóskérdés: ha az anya azt kéri, hogy ne kapjon a gyerek joghurtot, és az anyós mégis ad, akkor megbízhatatlan, és kész. Ezek alapján ki tudja még mi olyat csinál, amit nem kellene.

Mellesleg, aki nem bírja a kritikát, az ne egy névtelen fórumon kérdezgessen.

Az állandó külföldi példálózás meg nevetséges, mert ott is vannak nyers válaszok, meg Magyarországon is vannak normális fórumok.

Szoptatas, császármetszés krdéshez csak annyit, hogy a tapszeres és programozott császáros anyukak semmivel sem külónbek a valaszaikkal, mint az " ellentábor". Sőt...

Szóval te most mit kompenzalsz?

2013. nov. 30. 07:31
 17/37 anonim ***** válasza:
87%
Kezdődik! :D
2013. nov. 30. 08:01
 18/37 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem igaza van a kérdezőnek. A legfőbb probléma, hogy sokan nem bírják felfogni a kis agyukkal, hogy ha valaki másképp csinál valamit, attól még nem biztos, hogy hülye. És most ez "tábortól" független... Tiszteletben kéne tartani a másik véleményét, ami itt nem divat. Mindenki harcol a kis igazáért, pedig az lenne a lényeg, hogy az ember a saját gyerekét a legjobb belátása szerint nevelje, de nem kell mindenkire a saját nézeteinket ráerőltetni!! Persze lehet véleményt formálni, erre való az oldal, csak ugye nem mindegy hogyan teszi az ember...

Mondjuk pl. egy tápszeres kérdésnél, ha szerencsétlen anyuka leírja hogy mindent megpróbált de nem ment a szoptatás, akkor miért kell csakazértis leírni hogy biztos nem jól csinálta? Az ilyenekben nincs semmi empátia?? neki jobb lesz attól hogy anyuka még szarabbul érzi magát, de ő megmondta a tutit?? de egy csomó ilyen példa van, gyakorlatilag bármilyen témában.

Sok kérdés van, amit mondjuk nem értem miért kell itt feltenni, miért kell idegenektől megoldást várni bizonyos dolgokban, de mindenre lehet normálisan válaszolni, vagy hagyni a francba. Szerintem :)

2013. nov. 30. 08:15
 19/37 zabmester ***** válasza:
100%

Szerintem ez régebben durvább volt. Kb. hat és fél éve regisztráltam erre az oldalra, akkor tényleg nagyon mentek azok a dolgok, amikről a kérdésben írsz, most viszont már én sokkal ritkábban tapasztalok ilyen hozzáállást. Régebben sokkal több olyan kérdezővel és válaszolóval találkoztam, akinek a legfőbb öröme az volt, hogy más szavait kiforgassa, mások életvitelét kritizálja, saját magát mártírként állítsa be, és természetesen ha valaki egy cseppet is jobban érzi magát a bőrében, azt a sárga földig le kellett alázni.

Emlékszem, egyszer leírtam, hogy a néhány hónapos fiamat hogyan tanítottam meg úgy elaludni, hogy ne kelljen ehhez kézben tartani, hanem magától is menjen neki, mert én ezt fontosnak tartottam, és nem is volt belőle semmi gond, tényleg napok alatt megszokta, nem is volt sírás-rívás, meg semmi ilyesmi. Erre legalább tíz különböző személytől kaptam meg, hogy milyen önző szemét vagyok, és inkább adjam örökbe a gyerekem valakinek, aki tényleg szereti, merthogy én tutira nem szeretem, ha így "kínzom".

De voltam már amiatt is önző ... (na érdekes, most nem engedi sehogy sem leírni a rendszer, de képzelje oda mindenki valamit, akkor ez még valahogy simán mehetett), amiért 3 hónapos koráig tudtam csak szoptatni, mert egy gyomorvírus következtében elapadt a tejem, és mert voltam olyan felelőtlen, hogy mertem követni az orvos utasításait. Ez úgy volt, hogy a doki azt mondta, hogy amíg nagyon tombol bennem ez a vírus, addig ne szoptassak, mert a szervezetemben lévő méreganyagok a tejjel a fiamhoz is átkerülhetnek, egy ilyen pici babára pedig ez sokkal veszélyesebb. Ezt itt is leírtam, de nyilván egy orvosi diploma az smafu, az itteni megmondóemberek ezt sokkal jobban tudják. Végül pár kör után néhányan belátták, hogy mivel én nem vagyok orvos, azért mégis inkább arra hallgatok, aki viszont az, de akkor jött a következő áradat: oké, hogy abban a pár napban nem szoptattál, de akkor is mocsok vagy, mert lusta voltál legalább fejni. Hm, hát szerintem kevés olyan szerencsés ember van, aki nem tudja, hogy egy átlag gyomorvírus mivel jár, mégis az akkor itt jelenlévők 99%-a képtelen volt megérteni, hogy egyszerűen fizikailag képtelen voltam ilyen mutatványokra, már annak örültem, hogy az ágyam és a mosdó közötti útvonalon nem estem össze egyszer sem.

Több hasonló eset is volt, de ez a kettő volt az, ami eléggé megmaradt bennem. Nos, azért mostanában ilyen durva dolgokat nem tapasztaltam, nem csak a saját részemről, de mások megnyilvánulásaira sem szoktam ilyen kemény támadásokat látni. Persze mindig van egy-két ügyeletes piszkálódó, de nem annyian már.

2013. nov. 30. 08:23
 20/37 anonim ***** válasza:

Én tegnap találkoztam hasonló kérdéssel. A legjobb az volt amikor anyuka megkérdezte mikor rakattak fülbevalót a kislányuknak. Mindenki szépen sorban írta h ekkor és ekkor ugye volt olyan aki írta x idős a lánya de még nem tervezi majd ha ő kéri. Erre aztán jött egy kedves válaszoló és simán bevágta h barbár szokásnak tartja és csak a primitív embereknél szokás ez.

Na ettől totál kiakadtam. Simán egytől-egyig beszólt és lenézett minden olyan anyukát aki rakatott. Oké ne tegyenek a gyereknek nincs is ezzel semmi gond mert mindenki másképp lát mindent. De Így ilyen bunkó módon viselkedni, hát elképedte.

Rengetegszer látni ilyen válaszokat és kérdéseket is.

Azok a kedvenceim amikor anyuka lead egy sztorit felháborodottságában és megkérdezi h ugye neki volt igaza. Persze mindenki megmondja neki h ő reagálta túl a dolgot és h egyáltalán nincs igaza és azt is h miért nincs. Na ekkor jön a kérdezőtől az h mindenki idióta és ugyanolyan ostoba, mint akivel ő épp összeveszett.

Rengeteg ilyen példát tudnék írni. De sajnos többségében az emberek a feszültségüket adják itt le. Oké nem mondom vannak kérdések és válaszok is amik nálam is ki tudják verni a biztosítékot. Amikor annyira tudatlan kérdez és ír ki akkora baromságot h fogom a fejem, vagy amikor olyan okoskodik egy témában amiről lövése sincs. MInd a kettőre van egy-egy példám is pont tegnapról. Az elsőre h egy nő megkérdezte h terhes lehet-e mert a köldöke felett érez egy csomót, de tesztet még nem csinált.... -.- Szerintem többet nem is kell mondanom miért tartom annak aminek...

A másik este feltett egy csaj egy kérdést h mit csináljon akar babát de undorodik a szüléstől. Erre az első válasz egy olyantól jött a császár páratolásán akinek lövése sincs a dologról és igenis elmondta az milyen szép is jó. :D Azt hittem sírva fakadok rajta. :D

Nem mondom vannak helyzetek amikor az emberből előtör a vadparaszt énje. És nem is csodálom sokszor. :D De legtöbb esetben felesleges kötekedések, provokációk mennek.

2013. nov. 30. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!